Резервации: Депозит - 300 лв. на турист, Доплащане - до 04.12.2015г.
Анулации: до 04.12.2015г. - 300лв. неустойка на турист; след 04.12.2015г. - цялата дължима сума.
Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
Промени в маршрута и програмата по време на екскурзиите поради форс мажорни обстоятелства или метеорологични условия не дават право на възстановяване на сумите за екскурзията.
Новогодишна вечеря в ресторант "Da Bacco" (за туристи ot 2 до 11.99 г.): Комбинирано предястие; паста на фурна; котлет; пържени картофи; десерт; кока-кола и минерална вода.
Новогодишна вечеря в ресторант "Da Bacco" (за възрастни): Предястия /едно блюдо/: руло от радичио и пушена панчета; прошуто крудо от Парма със сос от авокадо и печени макови семки; брезаола „Валтелина“ с рукола и отлежало сирене „Грана“. Местни видове сирена: натурално, с черен пипер, с лют червен пипер, със сушени домати в олио, малки пълнени чушки. Паста: аньолоти със спанак, сирене „Рикота“ и заешко рагу; креспеле с манатарки и шпек. Основни ястия: телешки ребърца с крем от артишок и трюфел с гарнитура от задушени на пара сезонни зеленчуци; телешко филе с вино „Неро Д‘авола“ със стафиди и пиноли, гарнитура от картофена звезда с глазура балсамов оцет. Десерт: сезонни плодове с ликьор „Гранд Mарние“; Профитерол с уханието на Сицилия /лимон, портокал, мандарина/. Напитки: минерална вода; кафе; маро и ликъори. Вина: „Неро Д'Авола“, „Габал“, изба „Фацио“. Виното е една бутилка за двама човека, допълнително поръчаното вино се заплаща по ценоразпис на винената листа.
Новогодишна вечеря в ресторант "E' Cotta" (за туристи от 4 до 11.99 г.): Комбинирано предястие; лазаня; месо; пържени картофи; десерт; кока-кола и минерална вода.
Новогодишна вечеря в ресторант "E' Cotta" (за възрастни): Предястия: руле от прошуто пълнено с руска салата; тортина с артишок; микс сирена от Неброди с лук и мед от кестени. Паста: паста със сос от карфиол, свинско гуанчиале със стафиди и пиноли; ориз с аспержи и пушена скаморца. Основно: агнешко със сос от горски плодове и гланцирани картофи. Плодове: бяло и черно грозде; ананас; нар. Десерт: бадемово парфе. По италианска традиция: свинско краче и леща. Напитки: местно червено вино и вода само по време на вечерята. Бюфет с малки сицилиански сладки, чаша ликьор „Амаро“ или „Лимончело“ след вечерята.
STOP SALE! Новогодишна вечеря в ресторанта на хотел "Grand Hotel Et Des Palmes" (за туристи от 3 до 9.99 г.): Типични сицилиански предястия, паста с доматен сос или печена паста, котлет с пържени картофи, десерт. Напитки: безалкохолни напитки и минерална вода.
STOP SALE! Новогодишна вечеря в ресторанта на хотел "Grand Hotel Et Des Palmes" (за възрастни): Коктейл за добре дошли: стриди, тартини, изненадите на главния готвач. Предястие: мус от раци върху тартина с авокадо и екзотични плодове. Ориз с черен сос от сепия, миди, яйца от морски таралежи, стрида, омар в коняк, равиола от пълнозърнесто брашно, пълнена със сос от сезонни зеленчуци, омар с глазура от червена тиква и бейби калмари. Основно: риба „Морски петел“ с цикория и пюре от червени картофи. Сорбет от кактус. Петел традиционно пълнен със сушени плодове и кестени, круша „Уилиамс“ с джинджифил и тарос. Десерт: панетоне крем брюле с малини и френско грозде с канела, сладкиши. Напитки: минерална и газирана вода, вино и шампанско селекция, кафе и алкохол.
Новогодишна вечеря в ресторанта на хотел “Cristal Palace” 4* (за деца от 4 до 11.99 г.): Предястие. Първо основно ястие: паста на фурна или лазаня. Основно ястие: котлет с пържени картофи. Десерт. Напитки: кока кола или оранжада; вода.
Новогодишна вечеря в ресторанта на хотел “Cristal Palace” 4* (за възрастни): Предястие: „Mорски култ във фантазията на майстор-готвачa” (съомга в баварски сос, салата от октопод със зелен лимон, стриди). Основно ястие: ризото „Кристал” (цветове от тиква, опашка от скарида с шампанско); бузиате „Морски дъх” (лаврак, тиквички и гранела от шам фъстък); омар по каталунски; мешани зеленчуци; картофени ноазети. Десерт: карпачо от ананас с горски плодове. Панетоне и леща за успешна Нова 2016 Година. Напитки: минерална вода; бяло вино; шампанско; амаро; ликъори; кафе. Официалната вечеря започва в 20:30 чaса. На вниманието на гостите ще бъде организирана кратка анимационна програма.
Новогодишна вечеря в ресторант "Al 59" (за туристи от 4 до 11.99 г.): Комбинирано пържено предястие; лазаня по сицилиански; котлет; пържени картофи; десерт; кока-кола и минерална вода.
Новогодишна вечеря в ресторант "Al 59" (за възрастни): Предястия: блюдо с хапки с традиционна моцарела от биволско мляко с прошуто крудо и босилек; пармиджана с патладжан; карпачо от телешко с пармиджано и рукола. Паста: казерече с гъби и шпек; ризото ала ортолана /горещо се препоръчва/. Основно: карета свинско месо с вино „Бароло“. Гарнитури: пържени картофи „Дукеса“ и салата „Жулиен“. Десерти: сицилианска касатела с прясна рикота; панетоне. Минерална вода, безалкохолно, сицилианско вино в бутилка; шампанското за новогодишната наздравица. Доплащане за напитки: 45 лв. за възрастен.
Не се предлага организиран транспорт до ресторантите! Туристите се придвижват индивидуално!
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.