Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Бразилия и Аржентина - три желания

Рио де Жанейро - Водопадите Игуасу - Буенос Айрес

София – Франкфурт – Рио де ЖанейроВодопадите ИгуасуБуенос АйресПампата – Буенос Айрес – Франкфурт – София

Екскурзия със самолет
12 дни

Посетете с нас един от най-темпераментните райони на Южна Америка и се насладете на прекрасната природа и неповторимия колорит на Бразилия и Аржентина.

В момента няма свободни места.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
СофияФранкфурт

Отпътуване в 13.55 ч. от летище София за Франфурт с полет на авиокомпания "Lufthansa". Пристигане във Франкфурт в 15.30 ч. Отпътуване за Бразилия в 22.15 ч.

2

Пристигане в 7.40 ч. в Рио де Жанейро. "Бог е създал света за шест дни, а на седмия ден е създал Рио де Жанейро" – така говорят бразилците за своя любим, фантастичен град. Трансфер до хотел "Copacabana Mar" **** или подобен. Настаняване. По желание: Екскурзия до фабрика музей за обработка  на скъпоценни и полускъпоценни камъни (1 ч.). Нощувка.

3

Закуска. Панорамна обиколка на Рио де Жанейро и разходка с лодка в залива Гуанабара (4 ч.): църквата "Каделария"; стадион "Маракана"; Самбадромът, където всяка година се провежда световноизвестният карнавал; кафе "Коломбо"; акведуктa "Аркос да лапа"; катедралата "Сан Себастиан"; Зоологическата градина; Националният музей на изкуствата. Свободно време. Вечерта по желание – самба шоу с мулатки. В ритъма на екзотични ударни инструменти и традиционни ритми ще се потопите в огнената атмосфера на танците. Нощувка.

4

Закуска. Екскурзия до Корковадо (4 ч.) – символът на Рио де Жанейро със статуята на Исус, който благославя и защитава жителите и гостите на града; национален парк "Тижука" – джунгла в сърцето на града, дом на уникална флора и фауна; плажовете "Сан Конрадо" и "Копакабана" – екзотични места за отдих, сърф и ветроходство. Следобед свободно време. По желание: 1. Посещение с лифт на световноизвестната Захарна глава в средата на залива Гуанабара с прекрасна панорамна гледка към града (3 ч.). 2. Екскурзия до Ботаническия парк, известен с богатата си колекция от растения от цял свят като диви орхидеи, водни лилии, както и уникалната "Кралска палма", посадена през 1809 г. от принца регент Дон Жоао VI ( 2 ч.) Нощувка.

5

Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание: 1. Екскурзия до град Нитерой, разположен от другата страна на залива Гуанабара (3 ч.) – пътуване по един от най-дългите мостове в света; посещение на най-големия рибен пазар, Музея за модерно изкуство, крепостта "Форталеза де Санта Круз". 2. Екскурзия с хеликоптер "Рио от птичи поглед" с възможност за наблюдаване на невероятни гледки на града и околностите и снимки (15 мин.). Следобед трансфер до летището. Полет до Игуасу. Пристигане, трансфер до хотела. Настаняване в хотел "Tourbillon" **** или подобен. Вечеря. Нощувка.

6

Закуска. Екскурзия до аржентинската част на водопадите Игуасу (7 ч.). Среща със седмото чудо на света, най-екзотичния паметник в света, създаден от самата природа на границата на Аржентина, Бразилия и Парагвай, по течението на река Игуасу. Легендата гласи, че природното чудо е обитавано и днес от богове. По желание: екскурзия "Гран Авентура" (1 ч.) – разходка с надуваема лодка под водопадите и навлизане в сърцето на джунглата на товарни автомобили. Нощувка.

7

Закуска. Екскурзия до бразилската част на водопадите Игуасу включени в списъка на ЮНЕСКО за световното културно и природно наследство (3 ч.). По желание: 1. Екскурзия с хеликоптер над водопадите (15 м.). 2. Екскурзия до Парка за птици (2 ч.). На площ от 5 хектара, ще откриете екзотични птици и приказни пеперуди, папагали, тукани, сови, пеликани – повече от 500 вида птици от цял свят. Следобед трансфер до летището. Полет до Буенос Айрес. Пристигане. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел "Argenta Tower" **** или подобен. По желание: пешеходна разходка по историческата улица "Флорида" – душата и сърцето на Буенос Айрес (1 ч.). Нощувка.

8

Закуска. Панорамна обиколка "Колониален и Постколониален Буенос Айрес" (5 ч.): Монсерат – символът на националната власт с "Пласа де Майо" и булевард "Майо"; Сан Телмо – място за среща между миналото и настоящето; квартал "Ла Бока" и улица "Каминито" – музей на открито за изкуството на художника Мартин Кинкел, певеца Карлос Гардел и поета Хуан Филиберто; стадион "Ла Бока" и Пристанището; Пуерто Мадеро – "стъкления град", където бившите пристанищни складове днес са превърнати в офиси, апартаменти, заведения за развлечения и скъпи ресторанти; квартал "Сан Николас" с булевардите "Кориентес" и "9 юли" с известния обелиск и театър "Колон", където през 1908 г. е отбелязана премиерата на операта "Аида"; квартал "Ретиро"; квартал "Палермо" с елегантните сгради на различни посолства; луксозният жилищен квартал "Реколета" с огромните зелени площи, прекрасно съчетани с музеи и паметници; историческото гробище и базиликата "Нуестра Сеньора дел Пилар". Следобед свободно време. Вечерта по желание - танго-шоу с вечеря и урок по танго (4 ч.). Нощувка.

9

Закуска. Свободно време в Буенос Айрес или туристическа програма по желание: 1. Екскурзия до Сан Исидро, Тигре и делтата на р. Парана (5 ч.). Посещение на районите Оливос, където се намира резиденцията на Президента; и Сан Исидро – вилна зона на висшето общество на Буенос Айрес. Разходка с лодка между многобройните островчета в делтата на реката. 2. Екскурзия до Монтевидео, Уругвай (12 ч.) – пътуване с корабче до Монтевидео и обратно, панорамна обиколка (3 ч.), свободно време за пазаруване и разходка. 3. Посещение на футболен мач, една от най-заразителните страсти на Аржентина (4 ч.). Вечерта по желание може да се организира "Милонгас тур" – наблюдаване на танго шоу в специализирана зала и урок по танго (3 ч.). Нощувка.

10

Закуска. Екскурзия "Ранчо в Пампата" (7 ч.): посещение на ферма в покрайнините на столицата. По време на екскурзията ще научите за произхода, живота, музиката и странстванията на гаучосите, за традиционната напитка – чая "Мате". В ранчото се предлага разходка в степта на кон или с каруца. Възможност за посещение на къщата музей (имение от 1880 г.). На обяд ще опитате "Асадо" (печено говеждо месо) и ще се насладите на великолепно аржентинско вино. Фолклорно шоу запознава посетителите с начина на живот на митичния персонаж "Гаучо" – типичния образ на жителя на региона Лас Пампас. Връщане в Буенос Айрес. Следобед  по желание: пешеходна разходка "Сан Телмо, площад Дорего" – място за среща между миналото и настоящето. Вечерта по желание: посещение на опера или балет в прочутия театър "Колон", известен с невероятната си акустика (4 ч.). Нощувка.

11
Буенос Айрес

Закуска. Напускане на хотела. Свободно време в Беунос Айрес. Трансфер до летището. Отпътуване в 17.45 ч. за Франкфурт с полет на авиокомпания "Lufthansa".

12
ФранкфуртСофия

Пристигане във Франфурт в 11.00 ч. Отпътуване за България в 17.10 ч. Пристигане на летище София в 20.25 ч.

НАСТАНЯВАНЕ
хотел **** в Рио де Жанейро и Буенос Айрес, хотел *** при водопадите Игуасу
Двойна стая със спалня
включено в цената
Двойна стая с отделни легла
включено в цената
Единична стая
+€568
Тройна стая
-€32
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Екскурзия до Монтевидео, Уругвай (при минимум двама записани туриста)
€569
За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.
0 лв.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет София - Франкфурт - Рио де Жанейро и Буенос Айрес - Франкфурт - София в икономична класа, с включени летищни такси на авиокомпания "Lufthansa"
Самолетен билет Рио де Жанейро - Игуасу в икономична класа с включени летищни такси
Самолетен билет Игуасу - Буенос Айрес в икономична класа с включени летищни такси
Транспорт по програмата
Всички посочени в програмата трансфери
3 нощувки със закуски в хотел "Copacabana Mar" **** (или подобен) в Рио де Жанейро
2 нощувки със закуски в хотел "Tourbillon" **** (или подобен) в Игуасу
4 нощувки със закуски в хотел "Argenta Tower" **** (или подобен) в Буенос Айрес
Описаната туристическа програма с лицензиран екскурзовод на руски език (с изключение на програмата "по желание")
Входни такси за обектите, включени в туристическата програма
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на застрахователна компания "Армеец" с асистанс и лимит на отговорност 50 000 EUR.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Държавна такса при напускане на Аржентина (заплаща се лично на летището при отпътуване): 30 USD
Шоу с мулатки в Рио де Жанейро (около 90 USD - заявява се и се заплаща на място)
Екскурзия до Захарната глава (около 65 USD - заявява се и се заплаща на място)
Екскурзия до град Нитерой (около 75 USD - заявява се и се заплаща на място)
Екскурзия до Ботаническия парк в Рио Де Жанейро (около 45 USD - заявява се и се заплаща на място)
Екскурзия "Рио от птичи поглед" с хеликоптер (около 250 USD - заявява се и се заплаща на място)
Екскурзия с хеликоптер над водопадите Игуасу (около 130 USD - заявява се и се заплаща на място)
Екскурзия "Гран Авентура" в Игуасу (около 75 USD - заявява се и се заплаща на място)
Екскурзия до Парка за птици (около 35 USD - заявява се и се заплаща на място)
Танго-шоу с вечеря в Буенос Айрес (около 115 USD - заявява се и се заплаща на място)
Танго-шоу "Милонгас" тур (около 55 USD - заявява се и се заплаща на място)
Посещение на опера или балет в театър "Колон" (около 120 USD - заявява се и се заплаща на място)
Екскурзия до Сан Исидро, Тигре и делтата на р. Парана (около - 75 USD заявява се и се заплаща на място)
Екскурзия до Монтевидео, Уругвай
Посещение на футболен мач (около 120 USD - заявява се и се заплаща на място).
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет 1060 € с летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.
Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет за вътрешен полет 518 USD с летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.
Цената на екскурзията е определена при следния валутен курс 1 $ = 1.8 BGN. При промяна на валутния курс с над 5% агенцията си запазва правото да промени цената в съответната посока.
Туристическата програма „по желание” се осъществява на английски език.
Валутен курс: 1 € = 14.22 ARS; 4,40 BRL; 1 $ = 12.96 ARS; 4 BRL
Часово време: София 12 ч., Буенос Айрес - 3 ч., Рио де Жанейро - 4 ч.
Туристите пътуват в група с индивидуални туристи от други националности.
Екскурзията се предлага за индивидуални туристи!
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Аржентина, Бразилия: Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Аржентина: Българските граждани, пътуващи за Аржентина, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. Не е неоходимо да се издава виза за български граждани, желаещи да посетят Аржентина за срок, не по-дълъг от 90 последователни дни.
Бразилия: Българските граждани, пътуващи за Бразилия, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. Не е неоходимо да се издава виза за български граждани, желаещи да посетят Бразилия за срок, не по-дълъг от 90 последователни дни.
Още екскурзии за Бразилия »