Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

ПРОЛЕТ / ЛЯТО`2012 - ПОЧИВКА НА ОСТРОВ РОДОС ! Предлага се за всички възрасти!

София – Солун – о-в Родос – Солун – София

Екскурзия с автобус и самолет
8 дни

Добре дошли на Родос – един от най-красивите острови на Гърция, известен с Родоския колос, едно от седемте чудеса на света.

Остров Родос е най-големият от Додеканезките острови и най-източният от големите острови на Гърция в Егейско море.  Има форма на острие на стрела, дълъг е 79,7 км и 38 км широк, с обща площ приблизително 1400 км². Общата дължина на бреговата ивица е около 220 км. Крайбрежната линия на острова е украсена със златни пясъци, скалисти плажове и кристални води.

Родос, е известен с това, че е окъпан от повече от 300 слънчеви дни всяка година. Това е едно от най-слънчевите места в Европа и заедно с мекия климат, предлага най-продължителния туристически сезон в целия регион.

Заповядайте на Родос – остров с неповторима красота и историческо богатство!

 

 

В момента няма свободни места.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
СофияСолун
Отпътуване от София в 06.00 ч. от плащад "Александър Невски" / началото на ул. Оборище/; 06,30 ч. - Драгичево / Бензиностанция SHELL/; 07.30 ч.- Дупница -
/Бензиностанция OMV/ , 08.30 ч. - Благоевград /автобусната спирка между общинската и частната автогара/; 09.30 ч. - Сандански - /Бензиностанция OMV - на изхода на града/, по маршрут Кулата - летище Солун. Полет Солун - остров Родос. Трансфер до хотела. Вечеря. Нощувка.
2
о-в Родос
Закуска. Възможностза туристическа програма по желание:Целодневна екскурзия до Мармарис, Турция.Отпътуване от Търговското пристанище рано сутринта. Кратко пътуване с катамаран до отсрещна Турция, където английскоговорящ екскурзовод посреща гостите, които имат трансфер до Базара.Туристите са поканени да посетят магазини за килими, бижута и кожени изделия за демонстрация на ръчно изработени изделия.Включено е посещение на Фабрика за производство на
локум, където ще има демонстрация и възможност за закупуване.Задължително е носенето на задграничен паспорт.Следобяд - Пристигане на Търговкото пристанище в Родос. Или Целодневна екскурзия - Обиколка на острова. Нощувка.Вечеря. Нощувка.
3
о-в Родос
Закуска. Възможност за туристическа програма по желание: Целодневна екскурзия до Остров Сими с корабче. Отплаване с нашия представител от
търговското пристанище Mandraki сутринта, който ще Ви придружава до живописния остров Сими. Пътуването към Сими отнема 2 часа до Panormitis и още 45 мин. до пристанище Gialos. Има общо 2 спирки, Panormitis където има манастир, два музея, пекарна и таверна. На втората спирка на пристанище Gialos групата има свободно време за посещение на златарски цех и магазин за кожа. Отпътуване от Сими и пристигане обратно в Mandraki, о-в Родос следобяд.
Нощувка.
4
о-в Родос
Закуска. Възможност за туристическа програма по желание: Целодневна екскурзия - "От залив на залив "Запад"". Отпътуване сутринта с корабче от пристанище "Мандраки" за посещение на редица известни плажове. Корабчето ще се насочи към южната част на острова и ще спре на известния Stegna beach. След плуване в кристално чисти води, гостите имат свободно време за обяд, който би могъл да бъде сервиран в местна таверна. Връщане обратно следобяд.
Възможност за вечерен сити тур. Нощувка.
5
о-в Родос
Закуска. Възможност за туристическа програма по желание: Вечерен сити тур в Родос. Панорамна обиколка на новия град на Родос, калейдоскоп на историческите
сгради, посещение на прочутия Акропол с руините на храма на Аполон и Античния стадион. Посещение на великолепния Средновековен град на Родос и свободно време за шопинг, разглеждане на забележителности и фотографиране. Прибиране обратно в хотела късно вечерта. Нощувка.
6
о-в Родос
Закуска. Възможност за туристическа програма по желание: Целодневна екскурзия до о-в Халки. Халки е един от най-малките Додеканезки острови. Той е изключително хубав с непокътнати красоти и изящно чисти плажове. Има исторически места за посещение, като древния Акропол и църквата "Св.Никола", построена през 1861 год. Екскурзията започва сутрин като желаещите се взимат от техните хотели и поемат към Камирос скала (малко пристанище на о-в Родос), където се отплава с корабче. На о-в Халки има сувенирни магазини и ресторанти за пазар и обяд. Можете да пообиколите острова и да посетите някои от историческите му
забележителности. Връщане следобяд. Или обиколка на острова. Нощувка.
7
о-в Родос
Закуска. По желание - допълнителни екскурзии. Вечеря. Нощувка.
8
о-в РодосСолунСофия
Трансфер хотел - летище. 15.45 ч. - полет от Родос до Солун с Олимпик Еър. 17.15 ч. - кацане в Солун. Транспорт с автобус от Солун до България.
Пристигане в София на площад "Александър Невски" (началото на ул. "Оборище") вечерта.
НАСТАНЯВАНЕ
Hotel Avra Beach **** (или подобен) на база All Inclusive
Двойна стая със спалня
включено в цената
Двойна стая с отделни легла
включено в цената
Hotel Louis Collossos **** (или подобен) на база All Inclusive
Двойна стая със спалня
+70 лв.
Двойна стая с отделни легла
+70 лв.
Допълнително легло в двойна стая за дете 2-12 г.
-538 лв.
Трети възрастен в двойна стая, настанен на допълнително легло
-82 лв.
Единична стая
+250 лв.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Летищни такси
€32
ОТСТЪПКИ
Собствен транспорт София - Солун – София
40 лв.
Отстъпка за тръгване от Драгичево
5 лв.
Отстъпка за тръгване от Дупница
5 лв.
Отстъпка за тръгване от Благоевград
5 лв.
Отстъпка за тръгване от Сандански
10 лв.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Трансфер с автобус София - летище Солун - София
Самолетен билет за директен полет Солун - о-в Родос - Солун на авиокомпания "Olympic Air"
7 нощувки на база All Inclusive в хотел Avra Beach **** (или подобен)
Трансфер летище - хотел - летище
Асистанс на български език
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 7 000 €.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Летищни такси: 32 €
Разходи от личен характер.
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Полет с Olympic Air
Солун - остров Родос - 13.50 - 15.15 ч.
Остров Родос - Солун - 15.45 - 17.15 ч.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Още екскурзии за Гърция »