Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Нова година във Виена - със самолет и обслужване на български език - 30.12. - ПОТВЪРДЕНА ПРОГРАМА!

София – Виена – София

В момента няма свободни места.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
СофияВиена
Събиране на летище София в 06:00 за полет до Виена в 08:00. Кацане във Виена в 8:50. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод (минимум 3 ч.): Дворецът Белведере - един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската Опера, където ежегодно се провежда оперен бал; Булевард "Рингщрасе", изграден на мястото на старата крепостна стена; Дворецът Хофбург – зимната резиденция на Хабсбургите, Парламента със статуята на Атина Палада; Кметството – внушителна сграда в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; най-стария увеселителен парк в Европа "Пратер" със символа на Виена – Виенското колело; Центъра на ООН, разположен в новата част на града. Пешеходна разходка в центъра на Виена с местен екскурзовод: площад "Мария Терезия"; Дворецът Хофбург, където се намират Националната библиотека, Музеят на музикалните инструменти и оръжейната колекция на императора; улица "Колмаркт", Площад "Грабен" – сърцето на стария град; Бароковата църква "Св.Петър", готическата катедрала "Св.Стефан" - един от символите на Виена и най-значителната готическа сграда, съхраняваща несметни богатства и оживената улица "Кертнерщрасе". Настаняване в хотел Simm's. Свободно време – необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.
2
Виена
ЗЗакуска. Свободно време във Виена или по желание: посещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца "Хофбург"с местен екскурзовод на български език. ПОСРЕЩАНЕ НА НОВА ГОДИНА! По желание празнична новогодишна вечеря на блок маса - All Inclusive в ресторант Bitzinger, Augustinerkeller. Официалната вечеря започва в 20:00 на 31.12. и продължава до 2:00 след полунощ на 01.01.2015 г. Придвижването от хотела до ресторанта и от ресторанта до хотела ще бъде с градски транспорт (метро линия U3, на 10 мин. разстояние от центъра на Виена, където се намира ресторантът; метрото се движи денонощно на 31.12. срещу 01.01.2015г.) Нощувка.
3
Виена
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска. Свободно време във Виена – необходимо е ползване на градски транспорт или туристическа програма по желание: посещение на Императорската съкровищница в Хофбург с местен екскурзовод на български език , където се съхраняват най-значимите и богати колекции от светски и религиозни съкровища, обхващащи повече от хиляда години от Европейската история, както и Копието на съдбата, за което се носи преданието, че онзи, който го притежава ще завладее света. Нощувка.
4
Виена
Закуска. Свободно време във Виена за индивидуално посещение на Музея на музикалните инструменти, рицарското въоръжение и античния град Ефес, Къщата на Пеперудите в двореца "Хофбург", Музея за история на изкуството, Природонаучния музей, както и разходка по търговската улица "Марияхилферщрасе". Нощувка.
5
ВиенаСофия
Закуска. Напускане на хотела. Свободно време. Полудневна екскурзия до двореца Шонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите с включена входна такса. Трансфер до летището. Полет за София в 20:20. Кацане в София в 22:55.
НАСТАНЯВАНЕ
Hotel Simm's **** (или подобен)
Двойна стая със спалня
включено в цената
Двойна стая с отделни легла
включено в цената
Дете до 11,99 г. (без да ползва легло) , настанено в двойна стая с двама възрастни
-70 лв.
Допълнително легло в двойна стая
включено в цената
Единична стая
+200 лв.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Посещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца "Хофбург" с местен екскурзовод на български език (с включена входна такса) на турист, при минимум 20 туристи
50 лв.
Посещение на Императорската съкровищница с местен екскурзовод, при минимум 20 туристи (с включена входна такса за Съкровищницата)
от 18 г.
40 лв.
от 3 г. до 17 г.
20 лв.
Празнична новогодишна вечеря на блок маса в ресторант Bitzinger / Augustinerkeller ( Предястия: Моцарела с домати; прошуто с пъпеш; антипасти Мисти; гарнирана сьомга; аспик с риба (желе с риба); печено телешко; домашно приготвена пуйка; шунка; хляб и багети; Основни ястия: Виенски тафелшпиц с традиционен сос; печен щрудел от сьомга; пилешки гърди по виенски; свински джолан, прикотвен на скара; рагу от еленско месо; паста със спанак и фета сирене; Гартнитури: Кнедли; туршия; печени картофи; ориз, салати; Десерти: Щрудел с ванилов сос; торта "Сахер", плодове; плата от сирена; Напитки: пенливо вино, бутилирани вина, бира, безалкохолни напитки, кафе, чай)
от 16 г.
220 лв.
от 11 г. до 15 г.
115 лв.
от 5 г. до 10 г.
65 лв.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет София - Виена - София с включени летищни такси на авиокомпания "Austrian Airlines""
4 нощувки със закуски в хотел Simm's **** (или подобен) във Виена
Групов трансфер летище - хотел - летище
Панорамна и пешеходна обиколка на Виена с местен екскурзовод на български език
Посещение на двореца Шонбрун с включен транспорт, входна такса и екскурзовод на български език
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR
Екскурзоводско обслужване
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Посещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца "Хофбург" с местен екскурзовод на български език (с включена входна такса
Посещение на Императорската съкровищница с местен екскурзовод (с включена входна такса)
Празнична новогодишна вечеря
Градски транспорт: 2,10 EUR (еднопосочен билет); 7,10 EUR (карта за 24 часа); 15,40 (карта за 72 часа)
Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Официалната вечеря започва в 20:00 на 31.12. и продължава до 2:00 след полунощ на 01.01.2015 г.
Придвижването от хотела до ресторанта и от ресторанта до хотела ще бъде с градски транспорт (метро линия U3, на 10 мин. разстояние от центъра на Виена, където се намира ресторантът; метрото се движи денонощно на 31.12. срещу 01.01.2015 г.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Още екскурзии за Австрия »