Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

ЕСЕН `2013 - ПОЧИВКА НА ОСТРОВ РОДОС - Hotel Solemar 3* - all inclusive ! Специална ваканционна програма за всички възрасти!

София – о-в Родос – София

В момента няма свободни места.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
Софияо-в Родос
Отпътуване от София до остров Родос. Трансфер до хотела. Настаняване на база All inclusive. Нощувка.
2
о-в Родос
Закуска. Възможностза туристическа програма по желание:Целодневна екскурзия до Мармарис, Турция.Отпътуване от Търговското пристанище рано сутринта. Кратко пътуване с катамаран до отсрещна Турция, където английскоговорящ екскурзовод посреща гостите, които имат трансфер до Базара.Туристите са поканени да посетят магазини за килими, бижута и кожени изделия за демонстрация на ръчно изработени изделия.Включено е посещение на Фабрика за производство на
локум, където ще има демонстрация и възможност за закупуване.Задължително е носенето на задграничен паспорт.Следобяд - Пристигане на Търговкото пристанище в Родос. или Целодневна екскурзия - Обиколка на острова. Нощувка.Вечеря. Нощувка.
3
о-в Родос
Закуска. Възможност за туристическа програма по желание: Целодневна екскурзия до Остров Сими с корабче. Отплаване с нашия представител от
търговското пристанище Mandraki сутринта, който ще Ви придружава до живописния остров Сими. Пътуването към Сими отнема 2 часа до Panormitis и още 45 мин. до пристанище Gialos. Има общо 2 спирки, Panormitis където има манастир, два музея, пекарна и таверна. На втората спирка на пристанище Gialos групата има свободно време за посещение на златарски цех и магазин за кожа. Отпътуване от Сими и пристигане обратно в Mandraki, о-в Родос следобяд.
Нощувка.
4
о-в Родос
Закуска. Възможност за туристическа програма по желание: Целодневна екскурзия - "От залив на залив "Запад"". Отпътуване сутринта с корабче от пристанище "Мандраки" за посещение на редица известни плажове. Корабчето ще се насочи към южната част на острова и ще спре на известния Stegna beach. След плуване в кристално чисти води, гостите имат свободно време за обяд, който би могъл да бъде сервиран в местна таверна. Връщане обратно следобяд.
Възможност за вечерен сити тур. Нощувка.
5
о-в Родос
Закуска. Възможност за туристическа програма по желание: Обиколка на остров Родос. Започва със събиране на туристите с автобус от различните хотели.
Пътува се по източното крайбрежие към известната забележителност на острова – град Линдос. Посещение на Линдоският Акропол (който е по-стар от Атинския) и залива на Св. Апостол Павел. Време за разходка, разглеждане, пазаруване и снимане по малките павирани улички. Пътуване по западното крайбрежие и посещение на Monolithos със своя замък, построен с изглед към морето. Там има възможност да се направят снимки. Спиране в планинското село Embona за традиционен гръцки обяд. Тук имате възможност за разглеждане на забележителности, пазаруване и за снимане. Посещение на винарна в Embona и безплатна дегустация. Пътуване по нататък по западното крайбрежие към "Долината на пеперудите". Знаменитата Долина на пеперудите е едно чудо на ландшафта, огромна градина, разположена на хълм, където сред малки поточета и водопади са разхвърляни дървени мостове, а над дърветата и цветята летят пеперуди (през високия сезон). Рядка и въодушевяваща гледка. В нисък сезон, когато няма пеперуди, се посещава на 15 км от природния резерват, планината Филермос за панорамна гледка на Родос от върха на кръста. И накрая, възможност за посещение на манастира във Филермос, където се намира църквата на Богородица Филеримска, където някога са съжителствали две религии: в едната половина – католическа, а в другата – православна (в нея и сега могат да се извършват венчавки ). Недалеч от църквата минава «Пътят на Голгота» – кипарисова алея, покрай която стоят каменни фигури с изображения на страстите господни. Алеята завършва с панорамна площадка с висок кръст на нея. Приблизително време за пристигане обратно по хотелите: 17:30 - 18:00. Възможност за туристическа програма по желание: Вечерен сити тур в Родос. Панорамна обиколка на новия град на Родос, калейдоскоп на историческите
сгради, посещение на прочутия Акропол с руините на храма на Аполон и Античния стадион. Посещение на великолепния Средновековен град на Родос и свободно време за шопинг, разглеждане на забележителности и фотографиране. Прибиране обратно в хотела късно вечерта. Нощувка.
6
о-в РодосСофия
Закуска. Трансфер до летището за полет до София.
НАСТАНЯВАНЕ
Hotel Solemar *** (или подобен) на база All inclusive
Двойна стая със спалня
включено в цената
Двойна стая с отделни легла
включено в цената
Допълнително легло в двойна стая за дете 2-11.99 г.
-290 лв.
Трети възрастен в двойна стая, настанен на допълнително легло
-49 лв.
Единична стая
+230 лв.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Остров Сими с корабче /Целодневна екскурзия/. Цената не включва входни такси.
от 12 г.
82 лв.
от 2 г. до 11 г.
41 лв.
Вечерен сити тур в Родос. Цената не включва входни такси.
от 12 г.
51 лв.
от 2 г. до 11 г.
25 лв.
От залив на залив "Запад" /Целодневна екскурзия/. Цената не включва входни такси.
от 12 г.
82 лв.
от 2 г. до 11 г.
41 лв.
Екскурзия до Турция /Целодневна екскурзия до Мармарис/ - (с включена пристанищна такса на стойност 22 лв). Задължително е туристът да носи международен паспорт! Цената не включва входни такси.
от 12 г.
104 лв.
от 2 г. до 11 г.
63 лв.
Остров Халки /Целодневна екскурзия/. Цената не включва входни такси.
от 12 г.
82 лв.
от 2 г. до 11 г.
41 лв.
Обиколка на остров Родос
от 12 г.
85 лв.
от 1 г. до 11 г.
43 лв.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет за директен полет София - о-в Родос - София с включени летищни такси
5 нощувки на база All inclusive в хотел Solemar ***или подобен/
Трансфер летище - хотел - летище
Асистанс на български език
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10000 €.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Разходи от личен характер.
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Още екскурзии за Гърция »