Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Перлите в Короната на Европа

София – Мюнхен – Замъкът "Нойшванщайн" – Мюнхен – Залцбург – Виена – София

Екскурзия със самолет
8 дни

Една екскурзия, на която ще се запознаете с най-популярните забележителности на Германия и Австрия, събрали в себе си елегантен контраст между историческото наследство и съвременната архитектура, между традицията и модата.

В момента няма свободни места.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
СофияМюнхен

Отпътуване от летище София, Варна или Бургас в зависимост от датата на заминаване. Пристигане в Мюнхен. Посрещане на летището от представител на агенцията. Групов трансфер до хотела. Настаняване (след 14.00 ч.). Свободно време. Нощувка.

2
Мюнхен

Закуска. Панорамна обиколка на Мюнхен с екскурзовод на руски език: "Мариенплац" с колоната на Дева Мария; Старото кметство, където днес се помещава Музеят на играчките; Новото кметство – изключително творение на строителството; църквата "Фрауенкирхе", превърнала се в символ на Мюнхен; Старата и Новата резиденция; "Хофбройхаус" – най-популярната "бирена институция в Мюнхен. Нощувка.

3
Мюнхен

Закуска. Свободно време в Мюнхен с възможност за посещение на Дойчес Музеум; Старата и Новата Пинакотека, подслонили богати колекции от творби на изобразителното изкуство. Нощувка.

4
МюнхенЗамъкът "Нойшванщайн"Мюнхен

Закуска. Свободно време в Мюнхен или по желание целодневна екскурзия в Алпите с посещение на замъка "Нойшванщайн" – приказният замък на Лудвиг II, всепризнат образец на съвършенство сред германските дворци. Нощувка.

5
МюнхенЗалцбургВиена

Закуска. Отпътуване за Залцбург. Пешеходна разходка в стария град с местен екскурзовод на руски език: дворецът "Мирабел" – лятна резиденция на залцбургските архиепископи; "Хоензалцбург" – символ на града и най-голямата напълно запазена крепост в Средна Европа; Капителплац; манастира "Св. Петър"; Катедралата – духовният център на града; Резиденцплац; "Моцартплац"; улица "Гетрайдегасе" с Къщата на Моцарт, където е роден великият композитор. Отпътуване за Виена. Настаняване. Нощувка.

6
Виена

Закуска. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод: дворецът "Белведере", един от най-хубавите барокови образци в света; Виенската опера; булевард "Рингщрасе", дворецът "Хофбург", зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът; Кметството - внушителна сграда в неоготически стил и др. Нощувка.

7
Виена

Закуска. Свободна време за разходка по търговската улица "Марияхилферщрасе" или за посещение на Художествената галерия, Императорската съкровищница, Музея на музикалните интструменти, рицарското въоръжение и античния град Ефес или Природонаучния музей. Нощувка.

8
ВиенаСофия

Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за България. Пристигане на летище София, Варна или Бургас.

НАСТАНЯВАНЕ
хотел ***
Двойна стая със спалня
включено в цената
Двойна стая с отделни легла
включено в цената
Дете до 12 г., настанено в стаята на двамата родители
-360 лв.
Допълнително легло в двойна стая
включено в цената
Единична стая
+339 лв.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет София - Мюнхен - Виена - София на авиокомпания "Lufthansa" и "Austrian Airlines" с включени летищни такси при цена на самолетен билет 165 EUR към месец ноември 2014 г.
Групов трансфер летище - хотел - летище
4 нощувки със закуски в хотел *** в Мюнхен
3 нощувки със закуски в хотел *** в Виена
Обслужване от представител на агенцията на руски език
Туристическа програма в Мюнхен, Залцбург и Виена с местен екскурзовод на руски език
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Екскурзия в Баварските Алпи с посещение на замъка "Нойшванщайн" (без включени входна такса за замъка): около 60 EUR на турист (заплаща се на място)
Входна такса за замъка "Нойшванщайн" (12 евро на турист)
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Отстъпките за деца са в зависимост от условията на авиокомпанията и конкретната програма.
Туристическата програма се осъществява на руски език.
Часово време: България 12 ч. Германия 11 ч.
Екскурзията се предлага за индивидуални туристи.
Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет 165 EUR с включени летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Австрия, Германия: Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Австрия, Германия: Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Още екскурзии за Германия »