Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Ирландски дух

със самолет, на английски език

София – Дъблин – Скалата "Кашел"Замъкът "Бларни"КиларниПръстенът на "Кери"КиларниСкалите на "Мохер" – Бънрати – Галуей – Конемара – Дъблин – София

Екскурзия със самолет
6 дни

Запознайте се с легендите за елфи, гноми, феи, леприкони и много други добри и зли духове посещавайки необятната Ирландия.

В момента няма свободни места.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
СофияДъблин

6.15 ч. – отпътуване от летище София за Мюнхен с полет на авиокомпания "Lufthansa". 7.10 ч. – пристигане в Мюнхен. 08.55 ч. – отпътуване за Дъблин с полет на авиокомпания " Lufthansa". 10.20 ч. – пристигане в Дъблин. Трансфер до хотела. Настаняване. В 14.00 ч. – запознаване с централната част на Дъблин: модерните търговски улици "Графтън" и "Насау", осеяни с магазини и бутици, елегантните къщи на кралската династия Джордж, мястото, където заседава Правителството, Тринити колидж. Питие за добре дошли в хотела и запознаване с маршрута. Традиционна ирландска вечеря в "Merry Ploughboy Pub" с жива музика, песни и степ-танци. Нощувка.

2

Закуска. Отпътуване от Дъблин. Преминаване през ирландската провинция, покрай много ферми, където могат да се видят "Четиридесетте нюанса на зеления цвят". Фотопауза при Скалата Кашел, величествено варовиково образувание с останки от църква, където през 977 г. Бриан Бору е коронован за Крал на Мунстер. Посещение на замъка "Бларни", където можете да целунете известния камък, вграден в крепостната стена. Посещение на старите фабрики за вълна на Бларни, прочути с качествените си ирландски стоки. Отпътуване през провинция Кери в посока Киларни, живописно разположен край езера и планини. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

3

Закуска. Отпътуване по известният път "Пръстенът на Кери", който се извива между планините Макгиликадис Рикс от една страна и атлантическото крайбрежие от друга страна. Посещение на местна ферма за запознаване с ирландския фермерски живот. Ще имате възможност да наблюдавате различни породи овце и демонстрация как овчарки събират стадата с овце. Екскурзията продължава през Кахерсивин по мост до остров Валентия. Посещение на "Преживяването Скелинг", за да научите за скалистите острови на края на полуострова, където в ранните христянски времена са живели монаси. Днес островите формират защитен резерват за птици. Обяд. Спирка в живописното селище Сним и при прохода Молс Гап, за да се видят трите езера на Киларни. Отпътуване обратно за Киларни. Нощувка.

4

Закуска. Отпътуване за Тарберт, от където с ферибот се пресича р. Шанън. Пътуване покрай бреговете на Графство Клер към Скалите на Мохер. Тази варовикова стена се издига на височина над 200 м над пенливите вълни на Атлантическия океан. Отпътуване за Бънрати. Настаняване. Вечеря с програма в типичен средновековен стил в замъка "Бънрати". Нощувка.

5
ГалуейКонемараДъблин

Закуска. Отпътуване за Галуей. Туристическа програма в центъра на града. Отпътуване през залива Галуей в посока Спидал, където повечето от местните говорят ирландски език. Разглеждане на друг известен живописен район на Ирландия – Конемара, където постоянно променящите се облаци придават специфичен облик на хълмовете, езерата и торфените тресавища. Посещение на Келтската кристална фабрика Конемара в Мойкулен, която е специализирана в изработката на колиета и гердани в келтски стил. Отпътуване за Дъблин. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

6
ДъблинСофия

Закуска. Трансфер до летището. 12.10 ч. – отпътуване за Франкфурт с полет на авиокомпания "Lufthansa". 15.10 ч. – кацане във Франкфурт. 16.40 ч. – отпътуване за София с полет на авиокомпания " Lufthansa ". 19.50 ч. – пристигане на летище София.

НАСТАНЯВАНЕ
Двойна стая със спалня
включено в цената
Двойна стая с отделни легла
включено в цената
Допълнително легло в двойна стая
включено в цената
Единична стая
+619 лв.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет София - Мюнхен - Дъблин - Франкфурт - София с включени летищни такси на авиокомпания " Lufthansa " при цена на самолетен билет 274 EUR към месец март 2016 г.
Групов трансфер летище - хотел - летище
Транспорт с комфортен автобус по описания в програмата маршрут
1 нощувка със закуска в хотел "Clayton Hotel Ballsbridge" *** или подобен в Дъблин
2 нощувки със закуски и една вечеря в хотел "Killarney Towers" *** или подобен в Киларни
1 нощувка със закуска в хотел "Bunratty Castle Hotel" *** или подобен в Бънрати
1 нощувка със закуска в хотел "Academy Plaza Hotel" *** или подобен в Дъблин
1 обяд на 3-тия ден от програмата
Традиционна ирландска вечеря в "Merry Ploughboy Pub" в Дъблин
Средновековна вечеря в замъка "Бънрати"
Питие за добре дошли
Обиколка на Дъблин с местен екскурзовод
Описаната туристическа програма
Посещение на ирландска ферма
Пътуване с ферибот през р. Шанън
Входни такси за замъка на Дъблин, замъка "Бларни", Скалите на Мохер, Фабриките за вълна в Бларни и "Преживяването Скелинг"
Такса за пренасяне на багаж (1 куфар на турист)
Екскурзоводско обслужване на английски език от лицензиран шофьор-екскурзовод
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт
Разходи от личен характер
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет 274 EUR с летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.
Посочените в програмата хотели могат да бъдат сменени с други от същата категория.
Отстъпките за деца са в зависимост от условията на авиокомпанията и конкретната програма.
Туристическата програма се осъществява на английски език.
Часово време: България 12 ч. Ирландия 10 ч.
Екскурзията се предлага за индивидуални туристи.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Още екскурзии за Ирландия »