Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

ЛЯТО - ЕСЕН - '2014 - Почивка на Йонийското крайбрежие - 7 нощувки със закуски - настаняване в хотел "Alexandros" 2* - с включен транспорт

София – остров Лефкада – Корфу – остров Лефкада – Парга – остров Лефкада – София

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ
Указаните цени са на човек за съответното настаняване.
ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
~670 km
Отпътуване от София в 7.00 ч. от площад "Александър Невски" (началото на ул. "Оборище"), 7.30 ч. - Автогара "Сердика", Дупница - 8.30 ч., Благоевград - 9.30 ч., Сандански - 10.30 ч. по маршрут Кулата - остров Лефкада. Пристигане вечерта. Настаняване. Нощувка.
2
Закуска. Свободен ден за плаж. Нощувка.
3
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка - отпътуване за Нидри за еднодневен круиз с корабче (с включен обяд по време на круиза): Порто Кацики - най-красивият плаж на острова с възможност за скачане и плуване в кристалната вода на Йонийско море; остров Кефалония с посещение на градчето Фискардо за почивка и обяд в някоя от многобройните таверни; остров Итака - разходка в едноименния град на острова на Одисей; пещерите на остров Меганиси; трите острова на семейство Онасис - Скорпиос, Спарти и Скорпиди; остров Мадури - известен със своята вечнозелена растителност. Нощувка.
4
~250 km
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка - отпътуване за остров Корфу: туристическа програма на остров Корфу с местен екскурзовод (минимум 3 ч.): посещение на двореца "Ахилион" – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на Ахил – любимият герой на императрицата. Отпътуване за Канони – малък полуостров на юг от Керкира. Тук се намира малък хълм, известен като Мишият остров. Легендата разказва, че на този корабоподобен остров са останките на кораб, превърнат в камък от ядосания бог Посейдон, след като екипажът го предизвикал като върнал Одисей в Итака. Пешеходна разходка в столицата Керкира с местен екскурзовод: площад "Еспланада" – сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките "Листон" – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица "Риволи"; Старата крепост, свързана с венецианската окупация; дворецът "Св. Св. Георги и Михаил", където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата "Св. Спиридон" – закрилник на града, спасявал го от чума, глад и турско нашествие. Свободно време. Туристическа програма по желание: разходка с корабче в залива на Корфу и представление с морски лъвове. Нощувка.
5
~170 km
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка - отпътуване за Парга за целодневен круиз с корабче: остров Антипаксос, с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; "Сините пещери", известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; остров Паксос, с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд в някоя от местните рибни таверни. Нощувка.
6
Закуска. Свободен ден за плаж. Нощувка.
7
Закуска. Свободен ден за плаж. Нощувка.
8
~670 km
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция "Lukoil" (бул. "Сливница", след кръстовище Орион), Автогара "Сердика", площад "Александър Невски" (началото на ул. "Оборище") вечерта.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Целодневна екскурзия до остров Корфу с посещение на столицата Керкира и двореца "Ахилион" с местен екскурзовод (с включени фериботни такси и билети) при минимум 16 туристи
70 лв.
Целодневен круиз с корабче до островите Кафалония, Итака, Меганиси, Скорпиос, Скорпиди, Спарти и Мадури (с включен обяд по време на круиза) при минимум 12 туристи
от 13 г.
56 лв.
от 3 г. до 12 г.
35 лв.
Екскурзия до Парга за целодневен круиз с корабче до островите Паксос и Антипаксос при минимум 12 туристи
70 лв.
ОТСТЪПКИ
Ползване на собствен транспорт на турист
45 лв.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар)
7 нощувки със закуски в хотел "Alexandros" 2* на о-в Лефкада
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина"
Представител от агенцията
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Целодневен круиз с корабче до островите Кефалония, Итака, Меганиси, Скорпиос, Скорпиди, Спарти и Мадури (с включен обяд по време на круиза)
Целодневна екскурзия до остров Корфу с посещение на столицата Керкира и двореца "Ахилион" с местен екскурзовод (с включени фериботни такси и билети)
Екскурзия до Парга за целодневен круиз с корабче до островите Паксос и Антипаксос
Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт
Възможност за ползване на собствен транспорт
Още почивки в Гърция »