Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Вълшебството на Йонийските острови - хотел "Preveza Beach" 3* в района на Превеза

4 нощувки с включени закуски и вечери

София – Превеза – остров Лефкада – Превеза – Корфу – Превеза – Парга – Превеза – София

Екскурзия с автобус
5 дни

Едно магическо пътуване, което ще Ви пренесе до вълшебните и романтични Йонийски острови!

В момента няма свободни места.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
СофияПревеза
~650 km

Отпътуване от София в 7.00 ч. от площад "Александър Невски" (началото на ул. "Оборище"), 7.30 ч. - Автогара "Сердика", Дупница - 8.30 ч., Благоевград - 9.30 ч., Сандански - 10.30 ч. по маршрут Кулата - Превеза. Пристигане вечерта. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

2
Превезаостров ЛефкадаПревеза
~110 km

Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка - отпътуване за остров Лефкада за еднодневен круиз с кораб (с включен обяд на кораба): Порто Кацики - най-красивият плаж на острова с възможност за скачане и плуване в кристалната вода на Йонийско море; остров Кефалония с посещение на градчето Фискардо за почивка и обяд в някоя от многобройните таверни; остров Итака - разходка в едноименния град на острова на Одисей; пещерите на остров Меганиси; трите острова на семейство Онасис - Скорпиос, Спарти и Скорпиди; остров Мадури - известен със своята вечнозелена растителност. Вечеря. Нощувка.

3
ПревезаКорфуПревеза
~170 km

Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка - отпътуване за остров Корфу: туристическа програма на остров Корфу с местен екскурзовод (минимум 3 ч.): посещение на двореца "Ахилион" – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на Ахил – любимият герой на императрицата. Пешеходна разходка в столицата Керкира с местен екскурзовод: площад "Еспланада" – сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките "Листон" – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица "Риволи"; Старата крепост, свързана с венецианската окупация; дворецът "Св. Св. Георги и Михаил", където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата "Св. Спиридон" – закрилник на града, спасявал го от чума, глад и турско нашествие. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4
ПревезаПаргаПревеза
~100 km

Закуска. Свободно време или по желание и предварителна заявка - отпътуване за Парга за целодневен круиз с корабче: остров Антипаксос, с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; "Сините пещери", известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; остров Паксос, с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд в някоя от местните рибни таверни. Вечеря. Нощувка.

5
ПревезаСофия
~650 km

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция "Lukoil" (бул. "Сливница", след кръстовище Орион), Автогара "Сердика", площад "Александър Невски" (началото на ул. "Оборище") вечерта.

НАСТАНЯВАНЕ
Двойна стая със спалня
включено в цената
Двойна стая с отделни легла
включено в цената
Двойна стая за комбиниране
включено в цената
Допълнително легло в двойна стая за 3-ти възрастен
-60 лв.
Допълнително легло в двойна стая за деца от 3 до 12 год.
-60 лв.
Единична стая
+130 лв.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Настаняване в стая Sea View на турист
38 лв.
Целодневна екскурзия до остров Корфу с посещение на столицата Керкира и двореца "Ахилион" с местен екскурзовод (с включени фериботни такси и билети) при минимум 16 туристи
62 лв.
Екскурзия до остров Лефкада за целодневен круиз с кораб (продължителност 9 часа) до островите Кeфалония, Итака, Меганиси, Скорпиос, Скорпиди, Спарти и Мадури с включен обяд на кораба (не се предлага за дата на отпътуване 07.10) при минимум 10 туристи
от 13 г.
65 лв.
от 3 г. до 12 г.
50 лв.
Екскурзия до остров Лефкада за круиз с корабче (продължителност 6 часа) до островите Меганиси, Скорпиос, Спарти, Скорпиди, Мадури (само за дата на отпътуване 07.10) при минимум 10 туристи
от 13 г.
45 лв.
от 3 г. до 12 г.
25 лв.
Екскурзия до Парга за целодневен круиз с корабче (продължителност 7 часа) до островите Паксос и Антипаксос (не се предлага за дати на отпътуване 15.04; 26.04 и 07.10) при минимум 12 туристи
60 лв.
Ползване на двойна седалка от един турист
110 лв.
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в двойна стая
25 лв.
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в единична стая
40 лв.
Трансфер от хотел "Хемус" *** до площад "Ал. Невски" на турист
5 лв.
Пълноцветен пътеводител за Атина и островите на български език на National Georgraphic (270 стр.)
19.90 лв.
ОТСТЪПКИ
Ученици и студенти
10 лв.
Деца до 11 г., настанени в стаята на двамата родители
25 лв.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар)
4 нощувки със закуски и вечери на блок маса (без включени напитки) в хотел "Preveza Beach" 3* в района на Превеза (намира се във вилна зона Кастросикия, на 50 м от плажа и на 15 км от град Превеза) в стая Garden View
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Екскурзоводско обслужване
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Настаняване в стая Sea View
Екскурзия до остров Лефкада за целодневен круиз с кораб (продължителност 9 часа) до островите Кeфалония, Итака, Меганиси, Скорпиос, Скорпиди, Спарти и Мадури с включен обяд на кораба (не се предлага за дата на отпътуване 07.10)
Екскурзия до остров Лефкада за круиз с корабче (продължителност 6 часа) до островите Меганиси, Скорпиос, Спарти, Скорпиди, Мадури (само за дата на отпътуване 07.10)
Целодневна екскурзия до остров Корфу с посещение на столицата Керкира и двореца "Ахилион" с местен екскурзовод (с включени фериботни такси и билети)
Входни такси за двореца "Ахилион" (5 EUR), Старата крепост (4 EUR), комбиниран билет за Aрхеологическия музей, Старата крепост и Mузея на азиатското изкуство (около 8 EUR)
Екскурзия до Парга за целодневен круиз с корабче (продължителност 7 часа) до островите Паксос и Антипаксос (не се предлага за дати на отпътуване 15.04; 26.04 и 07.10)
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Още екскурзии за Гърция »