Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Великден на остров Корфу - хотел "Messonghi beach" 4* - 3 нощувки!

3 нощувки на база All Inclusive + празничен Великденски обяд с богато меню, фолклорна програма и музика на живо!

София – Корфу – София

Екскурзия с автобус
4 дни
от 759 лв.

Хотел "Messonghi Beach" 4*

Местоположение: разположен е на първа линия на източния бряг на остров Корфу, в непосредствена близост до китните курортни селища Морайтика и Месонги. Намира се сред обширен терен с дворчета, които водят към плажa и плитките води на Йонийско море.

В хотела: голямо разнообразие от спортни съоръжения, водни спортове, магазини, ресторанти и развлекателни програми и с превъзходната си позиция, това ваканционно селище е наистина мечтана лятна дестинация, която предлага забавление за всички.

В стаите: климатик, сателитна телевизия и самостоятелна баня с душ и сешоар, балкон или тераса, Wi-Fi.

 

Станете част от най-пищното и зрелищно посрещане на Великден в цяла Гърция! Посетете остров Корфу по време на този светъл Християнски празник!

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ
03.05.2024 г.
759 лв.
ограничени места
ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
Тръгване от София, Студена, Дупница, Благоевград и Сандански
ДЕН
1
СофияКорфу
~665 km

Отпътуване от София в 5.30 ч. от автогара "Сердика", 6.00 ч. от Студена - бензиностанция "Shell/Mc Donald's", Дупница - 6.30 ч., Благоевград - 7.00 ч., Сандански - 8.00 ч. по маршрут ГКПП Кулата - Игуменица. Трансфер с ферибот до остров Корфу - най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, византийски храмове и екзотична растителност. Пристигане вечерта. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

2
Корфу
~100 km

Закуска. Участие в тържествата по случай Великден в столицата Керкира - традиционното хвърляне на глинени съдове през прозорците на домовете за прогонване на всичко старо и лошо, и за посрещане на пролетта и на нова плодородна година. Връщане в хотела. Обяд. Следобед туристическа програма в Корфу (минимум 4 ч.):  посещение на двореца "Мон Репо" (входната такса се заплаща допълнително на място) – бившата лятна резиденция на гръцкото кралско семейство и родното място на принц Филип. Днес палатът съхранява красива кралска мебелировка, археологически находки от полуостров Канони и разполага с красиви градини. Отпътуване за Канони - малък полуостров на юг от Керкира. Тук се намира малък хълм, известен като Мишият остров. Пешеходна разходка в столицата Керкира с местен екскурзовод: площад "Еспланада" - сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките "Листон" – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица "Риволи"; Старата крепост, свързана с венецианската окупация; дворецът "Св. Св. Георги и Михаил", където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата "Св. Спиридон" - закрилник на града, спасявал го от чума, глад и турско нашествие. Свободно време. Вечеря. След вечеря отпътуване за столицата Керкира за посрещане на Великден с празнична литургия и пищни тържества с фойерверки в центъра на град Керкира! Нощувка.

3
Корфу

Закуска. Свободен ден. Празничен Великденски обяд с богато меню, фолклорна програма и музика на живо! Вечеря. Нощувка.

4
КорфуСофия
~665 km

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София на автогара "Сердика" вечерта.

НАСТАНЯВАНЕ
Двойна стая със спалня
включено в цената
Двойна стая с отделни легла
включено в цената
Двойна стая за комбиниране
включено в цената
Допълнително легло в двойна стая за 1-во дете от 2 до 10,99 год.
-400 лв.
Допълнително легло в двойна стая за 2-ро дете от 2 до 10,99 год.
-200 лв.
Допълнително легло в двойна стая за 3-ти възрастен
-130 лв.
Единична стая
+290 лв.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Ползване на двойна седалка от един турист
136 лв.
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в двойна стая
45 лв.
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в единична стая
70 лв.
ОТСТЪПКИ
Ученици и студенти
10 лв.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт с туристически автобус
3 нощувки в Superior стая (garden view), в хотел "Messonghi Beach" 4* на остров Корфу, на база All Inclusive (закуска на блок маса 7:00 - 9:30 ч., чай и чипс 10:30 - 12:00 ч., обяд на блок маса 12:30 - 14:30 ч., следобеден чай, кекс и сладкиши 16:00 - 18:00 ч., вечеря на блок маса 19:00 - 21:30, напитки по време на закуските, обядите и вечерите на турист: бира, наливно вино, узо, местна водка и уиски, безалкохолни и вода). Хотелът разполага с 2 централни и няколко по-малки сгради. Настаняването е във всички сгради на хотелския комплекс
Празничен великденски обяд с богато меню, фолклорна програма и музика на живо в ресторанта на хотела
Пешеходна разходка в столицата на Корфу и посещение на двореца двореца "Мон Репо" (без включена входна такса за двореца "Мон Репо" - 3 EUR на турист)
Фериботни такси и билети
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Евроинс АД"
Водач от България.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Горивна такса (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)
Такса престой в Гърция в периода Март - Октомври (заплаща се задължително от туристите на рецепцията на хотела!): 7.00 EUR на стая на нощувка в хотел 4*
Входни такси за двореца "Мон Репо" (3 EUR), Старата крепост (6 EUR), комбиниран билет за Aрхеологическия музей, Старата крепост и Mузея на азиатското изкуство (около 15 EUR)
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
Ползване на чадър и шезлонг на плажа пред хотел "Messonghi Beach" 4* (3 EUR на турист на ден)
Ползване на водните пързалки на хотел "Messonghi Beach" 4* (6 EUR на турист за целия престой)
Разходи от личен характер
Градски транспорт
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!).
За лица над 64 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.
МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ
София
Автогара Сердика ( между Централна жп гара и Централна автогара)
Студена
Shell/McDonald's (Студена)
Дупница
Бензиностанция OMV
Благоевград
Бензиностанция Gazprom на изхода на града
Сандански
Happy Bar & Grill
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
В Гърция са валидни следните отстъпки от входните такси при посещение на държавни музеи и археологически обекти: деца до 18 г. – безплатно (след показване на документ за самоличност); лица над 65 г. – 50 % намаление от стойността на входната такса (след показване на документ за самоличност); студенти, притежаващи международни студентски карти ISIC – безплатно (след показване на картата).
Часово време: България - 12 ч.; Гърция - 12 ч.
Място на отпътуване и връщане: Студена - бензиностанция "Shell/McDonald's"/ Перник - бензиностанция Lukoil (ул. Юрий Гагарин, до Kaufland); Дупница - бензиностанция ”OMV”; Благоевград - бензиностанция Gazprom на изхода на града; Сандански - ресторант "Happy Bar & Grill".
Програмата се провежда при минимум 24 записани туристи.
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Горивни такси при увеличение на цената на горивото: Цената на дизеловото гориво е определена на база 2.50 лв за 1 л. При увеличение на цената на горивото - до 9,99%, компанията ще поеме увеличението на свой собствен риск. При увеличение на цената на горивото - равно или надвишаващо 10%, компанията си запазва правото да въведе горивна такса. При увеличение на цената на горивото от 10 % до 19,99 % спрямо посочената база, размерът на горивната такса на турист за пътуване по тази програма ще бъде 20.00 лв. На всяко следващо увеличение на горивото с 10%, сумата съответно се мултиплицира.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Още екскурзии за Гърция »