Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Аквариумът в Дубай

ОАЕ

Dubai Aquarium е най-големият аквариум в света. Той е разположен на партерното ниво на The Dubai Mall. Капацитетът му е 10 милиона литра, дължината е 51 метра, дълбочината 20 метра, а височината е 11 метра.

Dubai Aquarium е дом за над 33,000 водни животни, включващи над 140 вида. Любими и инетерсни водни обитатели в аквариума са акулите и скатовете.

Предоставя се на туристите разходка с лодка, която дава възможнос за досег с необятната водна природа. Твърди се, че по време на пътуването сред множеството обитатели на аквариума, човек бива даряван от положителна енергия. Атракцията е подходяща за всякакъв тип посетители.

Тези, които искат да изпитат тръпката и да се потопят буквално в дълбините на морския свят, могат да изберат опцията Cage Snorkeling Experience.

Друга атракция за почитателите на авантюристичните тръпки е Shark Dive, която осигурява едно екстремно преживяване сред акули и скатове.

Предлагат се още много атракции като Aquarist Programme, среща с Gentoo Penguins, които са част от Зоо-градината, намираща се до аквариума, The Ocean School и други.

 

 

Екскурзии и почивки до ОАЕ »