Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Москва

Москва, Русия

Москва е епичен град със световно значение. Той е сред важните финансови, политически и научни центрове не само за държавата, но и на целия континент. А богатата му история и култура привличат множество туристи. 

 

Руската столица е най-населеният град в страната. Разположен е в западната част на страната, на бреговете на едноименната река. Населението на града наброява над 1.5 милиона души. 

 

Москва е известна като една от скъпите дестинации в света. Сравнително отдалечена е от повечето европейски държави, както и от американските континенти. Тези фактори обуславят малко по-ниските нива на международни туристи. Градът, обаче, определено има с какво да очарова всеки, който реши да го посети. Един от най-известните обекти несъмнено е Червеният площад, с намиращата се на него катедрала Свети Василий Блажени, която е включена в списъка на ЮНЕСКО. Други обекти от значение са историческият комплекс „Кремъл“, Историческият музей, мавзолеят на Ленин, музеят на изящните изкуства „А.С. Пушкин“, Новодевическият манастир, както и емблематичният Болшой театър. 

Интересен факт е, че Москва има най-голяма общност от милиардери в света – с цели трима повече от тези в Ню Йорк.

Екскурзии и почивки до Русия »