Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Таймс Скуеър

САЩ

Едно от най-пиковите и оживени места в Ню Йорк е известният площад – Таймс Скуеър. Често можете да чуете той да бъде наречен: „кръстовището на света”, именно защото това място никога не спи. Тук вечно е пълно с хора, таксита и автомобили. На територията на Таймс Скуеър се намират няколко театри, кина и заведения.

 

Определено Таймс Скуеър е прочут със своята „лъскавост”, уникалните неонови реклами, оригиналната архитектура и възловото му местоположение, сформират един прекрасен център. Историята на площад Таймс Скуеър, започва в началото на миналия век, с разполагането на един от най-известните американски вестници – „Ню Йорк Таймс”. С течение на обстоятелствата се открива метростанция и се стига до официалното откриване и наименоване на площада с днешното му име.

 

Таймс Скуеър е ключовото място, което приветсва настъпването на нова година повече от 1 век. Празникът се посреща с емблематичния светещ символ на нова година, извисяващ се на върха на небостъргача „One Times Square”. Всяка година хиляди граждани се събират на площад Таймс Скуеър, за да се насладят на култувото шоу.

 

Таймс Скуеър многократно е документиран в списания, книги и най-вече филмиран в няколко игрални филма. Разхождайки се из площада можете да се насладите на „уличните артисти”, да си закупите характерен за Ню Йорк и площада сувенир. Мястото е чудесна дестинация за любителите на лъскавите сгради, шопинга, нощният живот и шумните улици.

Екскурзии и почивки до САЩ »