Офиси
0700 14 007
Вход за клиенти
Блог
ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
ХОТЕЛИ
Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Потвърдени дати
Календар
Празници
55+
Испания
Италия
Гърция
Чехия
Македония
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
ВАКАНЦИОННИ ПРОГРАМИ 2018
ЕКЗОТИКА
ОФЕРТИ ЗА КОЛЕДА
НОВА ГОДИНА 2018
МАРТЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

Долината Уканка

Испания

Долината Уканка е дел од прекрасните геолошки форми, кои ги бележат границите на националниот парк Теиде. Таа влегува во составот на долините со општ назив Лас Кањадас, а најголема од нив е Лано де Уканка. Нејзиното дно е формирано од наносите на водите кои се собираат и се задржуваат во неа.

Екскурзии и почивки до Испания »