Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Стокхолм

Стокхолм, Швеция

Стокхолм е една от столиците, осигуряващи изключително добър стандарт на живот на своите граждани. Високият стандарт неименуемо се усеща и от туристите в града. 

 

Столицата на Швеция е разположена на 14 острова, намиращи се в южната част на източното крайбрежие. Населението на града наброява около 864 000 души, което го прави най-многолюдният в страната. Интересен факт е, че 22% от населението на страната живее в рамките на градската агломерация, като броят на жителите надхвърля 1.3 милиона души. 

 

Стокхолм има изключително добре развит конгресен, бизнес и градски туризъм, като културни и архитектурни забележителности не липсват. Едно от най-известните места за посещение в столицата е Старият град, още познат като Гамла Стан. Други важни обекти включват Кралкският дворец, дворецът Дротнингхолм и Кметството. Стокхолм е изключително богат на музеи, като на територията му се помещават на 100. Едни от най-известните са Националният музей, Васа музей, откритият музей Скансен и други. А всички любители на природата могат да се насладят на тишината и спокойствието на Националния парк Tyresta, който се намира само на 20км от центъра на града. 

Екскурзии и почивки до Швеция »