Офиси
0700 14 007
Вход за клиенти
Блог
ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
ХОТЕЛИ
Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Потвърдени дати
Календар
Празници
55+
Италия
Испания
Гърция
Чехия
Македония
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
ПОЧИВКИ В ИТАЛИЯ
ПОЧИВКИ В ИСПАНИЯ
ПОЧИВКИ В ГЪРЦИЯ
ЕКЗОТИКА
ШОТЛАНДИЯ
ИРЛАНДИЯ

Бразилия и Аржентина - три желания (групово пътуване)

Групово пътуване с водач от България!

София – Париж – Рио де Жанейро – Игуасу – Буенос Айрес – Монтевидео – Буенос Айрес – Париж – София

Екскурзия със самолет
12 дни

Програмата ни води от  Рио де Жанейро до Буенос Айрес. Това са най-динамичните градове на Южна Америка. Ще се запознаете с ритъма и харектерните особености на двете страни. По желание - ще имате възможност да посетите и Уругвай - Монтевидео. В Рио де Жанейро ще бъдете част от фантастичен нощен живот и ще посетите някои от най-известните плажове в Света. По време на тура до Игуасу, където са разположени невероятните водопади по протежението на реката, ще се насладите на впечатляващ природен спектакъл. Природният пейзаж, разположен в Национален парк Игуасу, се е превърнал в Световно Национално богатство на UNESCO.  В Буенос Айрес можете да очаквате съчетание от история и модерен дух.

В момента няма свободни места.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
СофияПариж

Отпътуване в 07:05ч. от летище София за Париж с полет на авиокомпания "Air France". Пристигане в Париж в  19:00ч. Отпътуване за Бразилия в 23:35ч.

2

Пристигане в 05:45ч. в Рио де Жанейро - "Бог е създал света за шест дни, а на седмия ден е създал Рио де Жанейро" - така говорят бразилците за своя любим, фантастичен град. Трансфер до хотел "Americas Copacabana" **** или подобен. Градът е интересна и популярна туристическа дестинация от десетилетия наред. Рио де Жанейро е едно изключително съчетаниe от култура, историческо богатство, нощен живот. Градът е втори по големина в Бразилия и третия по размери мегаполис в цяла Южна Америка. Възможност да посещение на Музея на утрешния ден - допълнителна услуга. Нощувка.

3
Рио де Жанейро

Закуска. Възможност да се посети планината Корковадо с помощта на малко панорамно влакче през гората, което ще ви отведе до върха. Тук на 700 метра надморска височина над града, се намира една от най-известните и вдъхновяващи забележителности. Посетителите ще се насладят на панорамен изглед към Рио де Жанейро и ще разберат защо града е познат като „Прекрасният Рио!“ (входната такса не е включена). Възможност за допълнителна екскурзия - "Рио от птичи поглед" - разходка с хеликоптер - 10 минути.  Нощувка в хотел "Americas Copacabana" ****.

4
Рио де Жанейро

Закуска. Свободно време за почивка на плажа и разходка из града. Възможност срещу доплащане - вечеря и самба шоу в бар-вариете "Платформа". Вечеря в ресторант, разположен в един от най-елегантните квартали на Рио. Благодарение на "Момичето от Ипанема", бразилската поп музика е много обичана по света. Това е едно от най-впечатляващите фолклорн/самба представления в Рио де Жанейро.  Насладете се на невероятните бразилски ритми. Нощувка в хотел "Americas Copacabana" ****.

5
Рио де ЖанейроИгуасу

Закуска. Трансфер до летището, от където се лети за водопадите в Игуасу – едно от най-великите природни чудеса в Света. Трансфер до хотела и настаняване. Следобед ще посетите бразилската страна на водопадите. От тази част ще имате възможността да наблюдавате невероятна гледка на световното природно богатство на UNESCO (входният билет е включен в цената). Нощувка в хотел "Viales Cataratas Hotel" **** .

6
Игуасу

Закуска. Екскурзия до аржентинската част на водопадите. На територията на Водопадите Игуасу има 275 отделни катаракта, разположени на километър разстояние 1,5 – 3 км едни от други. Те са по-широки от водопадите Виктория и по-високи от водопадите Ниагара. Турът включва водопадите на „Дяволското гърло“ - които са най-впечатляващите от всички водопади. (входната такса е включена в цената). Възможност за посещение на парка на птиците в Игуасу срещу доплащане. Нощувка в хотел  "Viales Cataratas Hotel" **** .

7
ИгуасуБуенос Айрес

Закуска. Трансфер до летището за полет до Буенос Айрес. Буенос Айрес е най-космополитният град в Южна Америка. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Възможност за заявяване на танго-шоу с вечеря в Буенос Айрес. Нощувка в хотел "Hotel de Las Americas" ****.

8
Буенос Айрес

Закуска. Полудневна екскурзия в Буенос Айрес. Построен през XIX век, градът наподобява по архитектура и изтънченост на Париж. Турът из града започва с площад Майо, продължава до Casa Rosada, резиденцията на Президента и по протежението на на най-широкия булевард в Света - Avenida 9 de Julio. Ще посетим известния многоцветен район на Boca, катедралата и театъра- опера „ Колон“, която изключително мног онапомня на операта „ Гарние“ в Париж. Нощувка в хотел "Hotel de Las Americas" ****.

9
Буенос АйресМонтевидео

Закуска в хотела. Свободно време или еднодневна екскурзия по желание до:


1.Уругвай, Монтевидео: трансфер от хотела до пристанището в Буенос Айрес. Трансфер с редовен ферибот до Уругвай. По време на тази екскурзия ще посетите чаровното крайбрежие със столицата на Уругвай – Монтевидео. Пътуването започва с панорамен ферибот през Рио Плата, след което се разглеждат старинната атмосфера и културни забележителности на Монтевидео по време на панорамна обиколка – сградата на Парламента, театър „Солис“ и много други. Свободно време за разходка по колониалните улици, магазини със уникална храна или почивка на плажа. Това е невероятна  възможност да се посети една от Южно-Американските столици за един ден. Обратен трансфер Монтевидео – Буенос Айрес с ферибот.


2.Екскурзия до Сан Исидро, Тигре и Парана Делта в близост до Буенос Айрес (около 7 часа). Разположено северно от града на 27 километра, Тигре е остров, открит за първи път през 1820 година. Едно изключително място за почивка с прекрасни ресторанти, яхт-клубове и хотели. Ще посетите историческия център на Сан Исидро. Разглеждане на пристанището, каналите и обяд в крайречен ресторант. Името на град Тигре идва от населявалите го ягуари в миналото. Днес градът е с типичен британски характер и е изключителен викториански стил.


Нощувка в хотел  "Hotel de Las Americas" ****. 

10
Буенос Айрес

Закуска в хотела. Този ден е посветен на аржентинската провинция, където ще се проведе екскурзията до традиционното „Ранчо в Пампата“. Там живеят гаучо и в Санта Сузана ще имате възможност да участвате в редица активности в ранчото – яздене на кон, традиционно фолклорно представление, обяд – барбекю, вино. Ще се насладите на невероятните качества в язденето на коне на гаучо. Връщане в хотела. Нощувка в хотел  "Hotel de Las Americas" ****. 

11
Буенос АйресПариж

Закуска в хотела. Свободно време. Напускане на хотела. Трансфер до летището. Полет от Буенос Айрес до Париж с “Air France” в 16:35 ч. 

12
ПарижСофия

Пристигане в Париж в 10:40ч. Излитане от Париж в 12:55ч. Кацане в София в 16:05ч.НАСТАНЯВАНЕ
хотел ****
Двойна стая със спалня
включено в цената
Двойна стая с отделни легла
включено в цената
Допълнително легло в двойна стая
-€32
Единична стая
+€420
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Музеят на утрешния ден в Рио де Жанейро
€40
Екскурзия "Рио от птичи поглед" с хеликоптер 10 минути
€179
Вечеря и самба шоу в бар-вариете "Платформа"
€113
Екскурзия до Парка за птици
€17
Екскурзия до Сан Исидро, Тигре и делтата на р. Парана
€81
Танго-шоу с вечеря в Буенос Айрес
€127
Екскурзия до Монтевидео, Уругвай
€289
9 вечери по описаната програма (в хотелите в Беунос Айрес и Игуасу и в бюфет-ресторант в Рио де Жанейро на 10 мин от хотела; не са включени напитки)
€255
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет София - Париж - Рио де Жанейро и Буенос Айрес - Париж - София в икономична класа, с включени летищни такси на авиокомпания "Air France"
Самолетен билет Рио де Жанейро - Игуасу в икономична класа, с включени летищни такси и багаж: ръчен 5кг 55см/45см/20см и чекиран до 23 кг
Самолетен билет Игуасу - Буенос Айрес в икономична класа, с включени летищни такси и багаж: ръчен 5кг 55см/45см/20см и чекиран до 23 кг
Всички посочени в програмата трансфери
Транспорт по програмата
3 нощувки със закуски в стандартна стая в хотел "Americas Copacabana" **** (или подобен) в Рио де Жанейро
2 нощувки със закуски в стандартна стая в хотел "Viales Cataratas Hotel" **** (или подобен) в Игуасу
4 нощувки със закуски в стандартна стая в хотел "Hotel de Las Americas" **** (или подобен) в Буенос Айрес
Описаната туристическа програма с лицензиран екскурзовод на английски език
Обслужване на български език от водач - екскурзовод
Входни такси за обектите, включени в туристическата програма
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 50 000 EUR.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
9 вечери по описаната програма
Държавна такса при напускане на Аржентина (заплаща се лично на летището при отпътуване): 30 USD
Музеят на утрешния ден в Рио де Жанейро
Екскурзия "Рио от птичи поглед" с хеликоптер 10 минути
Вечеря и самба шоу в бар-вариете "Платформа"
Екскурзия до Парка за птици
Екскурзия до Сан Исидро, Тигре и делтата на р. Парана
Танго-шоу с вечеря в Буенос Айрес
Екскурзия до Монтевидео, Уругвай
Екскурзия с хеликоптер над Буенос Айрес (заявява се и се заплаща на място)
Посещение на на опера или балет в театър "Колон" (заявява се и се заплаща на място).
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
Бакшиши
Лични разходи.
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет 900 € (с включени летищни такси). При промяна цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока
Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет за вътрешните полети - Рио де Жанейро - Игуасу и Игуасу - Буенос Айрес - 320 USD с летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.
Цената на екскурзията е определена при следния валутен курс 1 $ = 1.85 BGN. При промяна на валутния курс с над 5% агенцията си запазва правото да промени цената в съответната посока.
Визов режим: Българските граждани, които желаят да посетят Бразилия, Аржентина и Уругвай с намерение за временно пребиваване за срок, не по-дълъг от 90 последователни дни, могат да влязат на територията на страните, без да е необходимо да им се издават визи.
Валутен курс: 1 USD =15,50 ARS (аржентинско песо)
Валутен курс: 1 USD =3,45 BRL (бразилски реал)
Валутен курс: 1 USD =30 UYU (уругвайско песо)
Часово време: София - 12 ч., Буенос Айрес - 7 ч., Рио де Жанейро - 8 ч., Монтевидео - 7ч.
Екскурзията се провежда при минимум 15 записани туристи.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Аржентина, Бразилия, Уругвай: Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Аржентина: Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. Не е необходимо да се издава виза за български граждани, желаещи да посетят Аржентина за срок, не по-дълъг от 90 последователни дни. При напускане на Аржентина на летището при отпътуване се заплаща лично държавна такса от 30 USD.
Бразилия: Българските граждани, пътуващи за Бразилия, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. Не е неоходимо да се издава виза за български граждани, желаещи да посетят Бразилия за срок, не по-дълъг от 90 последователни дни.
Уругвай: Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден международен паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. На българските граждани не е необходима виза за престой до 90 дни в Уругвай. Това пребиваване може да бъде удължено в Националната служба по миграцията, като цената е около 20 щатски долара.
Още екскурзии за Бразилия »