Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Потвърдени дати
Календар
Празници
55+
Испания
Италия
Гърция
Чехия
Турция
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
ЕКЗОТИКА
ВАКАНЦИОННИ ПРОГРАМИ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ

"Златните 60+" - 5 нощувки в комплекс Албена

Албена

Почивка със собствен транспорт
6 дни

Море, пясък, зеленина и тишина - траките са наричали тази местност "Долината на пролетта", римляните я наричали - "Гераниум" - здраве. За милиони туристи от цял свят днес това място е предпочитано за перфектна почивка заради златния пясък, ширнал се докъдето поглед стига, заради гальовното море, заради чистия въздух, вписаните в пейзажа хотели и традиционното гостоприемство. Райското кътче на Добруджа с красиво име вече 40 години привлича туристи от цял свят. И който веднъж се е докоснал до неговата магия, задължително се връща - за да се зареди с нова енергия и да прибави нови спомени - за слънце, море, топлота и приятелство... И да отнесе в далечни земи едно незабравимо късче от България.

Курортът е притежател на наградата "Син флаг" - за екологична чистота на морето, плажа и цялата територия. Въздухът действително е кристално чист и ободряващ, поради високото съдържание на кислород, което се дължи на съседството на комплекса с уникалния природен резерват "Балтата".

Всичко това е създало екологичната политика на комплекса - насочена изцяло върху опазване чистотата на околната среда.

Средната лятна температура на въздуха е +28°С, а на кристално синята морска вода +25°С.


В момента няма свободни места.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
Албена

Настаняване в хотела след 14:00 часа. Свободно време/ползване на включените в пакета услуги. Нощувка.

2
Албена

Закуска. Свободно време/ползване на включените в пакета услуги. Обяд. Вечеря. Нощувка.

3
Албена

Закуска. Свободно време/ползване на включените в пакета услуги. Обяд. Вечеря. Нощувка.

4
Албена

Закуска. Свободно време/ползване на включените услугите от пакета. Обяд. Вечеря. Нощувка.

5
Албена

Закуска. Свободно време/ползване на включените в пакета услуги. Обяд. Вечеря. Нощувка.

6
Албена

Закуска. Свободно време/ползване на включените в пакета услуги. Освобождаване на стаите до 12:00 часа.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
5 нощувки на база All Inclusive
Зареждане на фруктиера с ябълки в стаята еднократно при настаняване, анимационна програма по време на престоя, ежедневно зареждане с бутилка минерална вода 1,5л в стаята
Ползване на чадър и 2 шезлонга на стая на плажа на Албена
Ползване на безплатен WiFi интернет
Туристическа такса, хотелска застраховка и ДДС.
Наем на 2 велосипеда на стая за 1 час на ден с предварителна заявка на рецепция
Една Екскурзия или ползване на СПА пакет по избор за всеки възрастен
Може да се избира между 2 вида екскурзии - "В света на охлювите"( половин ден) и "Балчик - "Белият Град" + Текето" . Екскурзията "В света на охлювите" включва: Посещение на етнографската къща в Каварна. Пешеходна разходка по нос Калиакра - живописен природен резерват с уникална дива природа, свързван с много легенди, известен със своите пещери. Посещение на фермата за охлюви в село Българево, запознаване с технологията на отглеждане, видове охлюви, приложение, демонстрация на богата гама от козметични продукти и др. дегустация, допълнителна атракция - състезание с охлюви. Екскурзията "Балчик - "Белият Град" + Текето" включва: Посещение на дервишкия манастир Текето "Ак Язълъ Баба", религиозен култов паметник от 16 в., считан за най-големия от този тип на Балканите. Тук се провежда единствен по рода си международен фестивал по религиозна музика. Посещение на църквата "Успение Богородично", съхранила стенописи от 18 в. Посещение на възрожденския комплекс и килийното училище в Балчик, свободно време.
Заявяването на екскурзията става на рецепцията на съответния хотел 1 ден по - рано. Екскурзията ще се състои при записване на минимум 6 човека. Информация за потвърждението или анулацията на екскурзията се получава на рецепция на хотела.
СПА пакетът е само един вид - Спа пакет "Wellnes Day Dream". Той включва: Парна баня или сауна - 1 час Частичен масаж с ароматни масла - 15 мин. Терапия за тяло с морски водорасли - 25 мин.
Заявяването на СПА пакета става на рецепцията на съответния хотел 1 ден по - рано. Спа пакета се ползва в Спа Център Медика в хотел Добруджа; Спа пакета не се предлага за деца до 12 години.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Всички допълнителни услуги.
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Настаняване след 14:00 часа
Освобождаване на стаите до 12:00 часа
Офертата е валидна за периода 08.05 - 18.06.2018г. при настаняване на поне един възрастен на 60 навършени години
Почивката се предлага за индивидуални туристи
Заявяването на екскурзията или СПА пакета става на рецепцията на хотела 1 ден по-рано. Екскурзията ще се състои при записване на минимум 6 туристи
За гостите на Вита парк, след 01.06 в цената е включен и Аква парк
Доплащане на място за екскурзия "Балчик - Белият град и Текето" за деца до 12 години - 17 лв.
Доплащане на място за екскурзия "В света на охлювите" за деца до 12 години - 21 лв.
Наем на 2 велосипеда на стая за 1 час на ден с предварителна заявка на рецепция
При избор на СПА пакет - ползва се в СПА център Медика Албена в хотел Добруджа
Настаняване на 3ти възрастен в стая не се допуска
Екскурзия "В света на охлювите" : посещение на етнографската къща в Каварна. Пешеходна разходка по нос Калиакра- живописен природен резерват с уникална дива природа, сврързан с много легенди, известен със своите пещери. Посещение на фермата за охлюви в село Българево, запознаване с технологията на отглеждане, видове охлюви, приложение, демонстрация на богата гама от козметични продукти и др. Дегустация, допълнителна атракция - състезание с охлюви
Екскурзия "Балчик - Белият град и Текето: посещение на дервишкия манастир текето "Ак Язълъ Баба", религиозен култов паметник от 16в., считан за най-големия от този тип на Балканите. Тук се провежда единствен по рода си международен фестивал по религиозна музика. Посещение на църквата "Успение Богородично", съхранила стенописи от 18в. Посещение на възрожденския комплекс и килийното училище в Балчик, свободно време
СПА пакет: "Wellness Day Dream" : парна баня или сауна - 1 час; частичен масаж с ароматни масла - 15 мин; терапия за тяло с морски водорасли - 25 мин.
Още почивки в България »