Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Потвърдени дати
Календар
Празници
55+
Испания
Италия
Гърция
Чехия
Македония
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
ЕКЗОТИКА
ВАКАНЦИОННИ ПРОГРАМИ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ

о-в КРИТ - Комбинирана програма Лято 2017 - 3 нощувки в хотел в Ираклион + 4 нощувки на круиз с кораб Celestyal Olympia. Самолетна програма с полети всеки петък в периода от 25.08 до 29.09 вкл.

Почивка със самолет
8 дни
от €1406

о-в КРИТ Комбинирана програма Лято 2017 - 3 нощувки в хотел в Ираклион + 4 нощувки на круиз с кораб Celestyal Olympia - самолетна програма с полети всеки петък от 25.08 до 29.09 - 7 нощувки.

29.09 - STOP SALE!ПРОГРАМА

1 ден (петък)
Чартърен полет София – Хераклион. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Настаняване и нощувка.

2 ден (събота)
Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия. Нощувка.

3 ден (неделя)
Освобождаване на хотела. Трансфер до пристанището в гр. Ираклион. Настаняване на борда на Celestyal Olympia.
Отпътуване в 11:30ч местно време. Акостиране на пристанището в Санторини в 16:30ч. Екскурзия до град Ия включена в пакета. Свободно време. Отплаване в 21:30ч.
Нощувка на кораба.

4 ден (понеделник)
Акостиране на пристанище Пирея, Атина в 07:00ч. Свободно време. Отплаване в 13:00ч.
Акостиране на остров Миконос в 18:00ч. Свободно време. Отплаване в 23:00ч.
Нощувка на кораба.

5 ден (вторник)
Акостиране на пристанище Кушадасъ, Турция в 07:00ч. Екскурзия до Ефес включена в пакета. Отплаване в 13:00ч.
Акостиране на остров Патмос в 16:00ч. Свободно време. Отплаване в 21:00ч.
Нощувка на кораба.

6 ден (сряда)
Акостиране на остров Родос в 07:00ч. Екскурзия до Родос и Линдос включена в пакета. Свободно време. Отплаване в 18:00ч.
Нощувка на кораба.

7 ден (четвъртък)
Акостиране на остров Крит, Ираклион в 07:00ч.
Трансфер до хотела.
Нощувка.

8 ден (петък)
Закуска. Освобождаване на стаите и трансфер до летище Хераклион за полет до София.

 

Полетно разписание:

ден петъкСофия, Терминал 1 - Хераклион11:15 - 12:45
ден петъкХераклион - София, Терминал 114:30 - 16:00


ДОПУСТИМО БЕЗПЛАТНО КОЛИЧЕСТВО БАГАЖ
Всички билети (включително за деца и бебета) предоставят право за превоз на 20 кг. багаж. Детски колички и детски седалки се превозват безплатно, добре опаковани и снабдени с етикет в багажните отделения на самолета.
Допуска се превоза на само една бройка ръчен багаж с тегло до 7 кг. и с максимални размери 55/40/20 см. Строго е забранено в ръчния багаж да има остри и режещи предмети. Течностите в ръчния багаж трябва да бъдат в самостоятелни опаковки с обем не повече от 100ml всяка и поставени в самозапечатващ се прозрачен плик за многократна употреба. Общото количество на течностите в ръчния багаж не може да бъде повече от 1l.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • самолетен билет София –Хераклион - София с чартърен полет /цената не включва кетъринг по време на полета/
 • пътнически и летищни такси /които са в размер на 90 евро на човек към 14.01.2017/
 • 2 нощувки на съответния пансион в избран хотел (преди круиза)
 • 4 нощувки на кораб Celestyal Olympia на база All Inclusive във вътрешна каюта (ID - INSIDE CABIN - DECK 4)
 • 1 нощувка съм закуска в хотел GALAXY HOTEL (Superior) 5* или AQUILA ATLANTIS HOTEL (Comfort) 5*
 • Екскурзии по време на престоя на остров Санторини, остров Родос и Кушадасъ
 • трансфери летище - хотел - летище и хотел-пристанище-хотел
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance)


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане)*
 • доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 14 евро
 • горивна такса **
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД"

Важно!  Пакетните цени са калкулирани при настаняване във вътрешна каюта (ID - INSIDE CABIN - DECK 4). Всички останали типове каюти са по запитване и срещу доплащане.

Категория
Каюти
ПалубаРазмер на каютата (м2)Описание на каютата
Каюти без прозерец (вътрешни)
IB2/3 палуба10,37Максимално настаняване - до 4 човека. Каюта без прозорец. 2 единични легла + 2 единични горни легла. Баня с душ.
ID3/4 палуба10,37Максимално настаняване - до 4 човека. Каюта без прозорец. 2 единични легла + 2 единични горни легла. Баня с душ.
IF5/6 палуба10,37Максимално настаняване - до 2 човека. Каюта без прозорец. 2 единични легла. Баня с душ.
Каюта с прозорец (външна)
XB2/3 палуба11,3-11,5Максимално настаняване - до 4 човека. Каюта с илюминатор. 2 единични легла + 2 единични горни легла. Баня с душ.
XD3/4 палуба11,5-11,66Максимално настаняване - до 4 човека. Каюта с прозорец. 2 единични легла + 2 единични горни легла. Баня с душ.
XF5/6 палуба11,66Максимално настаняване - до 2 човека. Каюта с прозорец. 2 единични легла. Баня с душ.
Апартаменти
SJ (JUNIOR SUITE)7 палуба22,5Максимално настаняване – 3 човека. Каюта с прозорец. Едностайно помещение, разделено с преграда на спалня и хол. В спалната зона има двойно легло, а в хола – разтегателен диван. Баня с вана и душ.
SB (BALCONY  SUITE)9 палуба28Максимално настаняване – 3 човека. Каюта с балкон. Едностайно помещение открит тип – спалня с обособена гостна. Основното легло - двойно, дополнително – разтегателен диван. Баня с вана.
SG (GRAND SUITE)9 палуба34,17Максимално настаняване – 3 човека. Каюта с прозорец и балкон. Едностайно помещение с обособена гардеробна. Спалня и разтегателен диван. Баня с вана и душ.


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Плащания:
- авансово плащане от 30% на човек при записване
- доплащане: до 45 дни преди датата на пътуване (с изключение на резервациите по промоция за ранни записвания, за които плащанията задължително трябва да са според условията в съответната промоция)

2.Необходими данни за всички пътуващи:
2.1. Три имена на латиница по документ за самоличност.
2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
2.3. Номер на документа за самоличност и дата на валидност.
2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.

3. Анулационни срокове:
3.1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 62 дни преди датата на пътуването.
3.2.  При анулация от 61 до 45 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 30% от  цената на пътуването.
- Ако направената анулация е от 44 до 21 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на
70от цената на пътуването.
- Ако направената анулация е 20 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

 
Система на работа на кораба:

На кораба не се работи с пари в брой! След качване и регистрация на борда на кораба, на всеки се издава специална карта, която е необходимо да се предоставя при поръчване на напитки по програмата All Inclusive. В случай че желаете да закупите допълнителни услуги и напитки, които не са част от All Inclusive пакета, е необходимо предварително да "заредите" картата си на рецепцията с пари (плащате в брой или с кредитна карта). След което използвате картата за разплащане. Неизползваният остатък по картата се възстановява след приключване на круиза.

В последния ден от круиза всички гости получават в каютата си разписка със закупените напитки по време на престоя на кораба. Напитките по програмата All Inclusive имат нулева стойност.

Традиционно по време на круиз пътниците оставят бакшиш на персонала. В нашия All Inclusive пакет бакшиша и пристанищните такси са включени в цената.

 


Полезни съвети:
Препоръчваме да не използвате мобилни телефони по време на плаване между островите. Мобилните комуникации са прекъснати и започва да работи сателит, което оскъпява много разговорите. Интернет - 8 евро на час. Също така свързан със сателита.

Екскурзиите на борда на кораба се извършват от круизната компания Celestyal Cruises. Туроператор TEZ TOUR не носи отговорност за качеството на екскурзиите проведени от кризната компания. В случай че имате забележки и коментари относно организацията и качеството на екскурзиите, моля да се обърнете непосредствено след екскурзията към представител на компанията на борда на кораба.ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:

Авиокомпания: ALK Airlines
тип самолет: MD-82
Номер на лиценз: № BG 1008-13 от 25.01.2013
Свидетелство за Авиационен оператор: № BG 46 от 24.01.2013


**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 500 долара на тон; Хераклион: 500 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,15 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). 


Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване до e-mail адрес за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване. Задължително се заплащат: пътнически и летищни такси и евентуална горивна такса.


*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.      
*Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/.
*От 1 януари 2007 г. гражданите на Република България са граждани на Европейския съюз и в качеството си на такива са в правото си да пребивават на територията на друга държава-членка, в т.ч. на Гърция, за срок до 90 дни без никакви условия или формалности, освен изискването да притежават валидна лична карта за самоличност или паспорт.
*Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
*Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страната.

В момента няма свободни места.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет София –Хераклион - София с чартърен полет /цената не включва кетъринг по време на полета/
Пътнически и летищни такси /които са в размер на 90 евро на човек към 14.01.2017/
2 нощувки на съответния пансион в избран хотел (преди круиза)
4 нощувки на кораб Celestyal Olympia на база All Inclusive
1 нощувка съм закуска в хотел GALAXY HOTEL (Superior) 5* или AQUILA ATLANTIS HOTEL (Comfort) 5*
Екскурзии по време на престоя на остров Санторини, остров Родос и Кушадасъ
Трансфери летище - хотел - летище и хотел-пристанище-хотел
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance)
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане)*
Доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 14 евро
Горивна такса **
Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД"
Още почивки в Гърция »