| за нас 
| новини 
| faq 
| кариери 
| контакти 
| агентска мрежа 
| общи условия 
Кои сме ние ?
История
Лицензи и сертификати
Банкови реквизити
Корпоративна култура
Нашите преимущества
Партньори
от агенцията
от България
от Европа
от света
Документи
Вашият багаж
Поведение
Място на тръгване
Други въпроси
Здравейте !
Как се кандидатства ?
Свободни работни места
Стажантска програма
Често задавани въпроси
София
София област
Пловдив
Варна
Бургас
Бургас област
Благоевград
Благоевград област
Велико Търново
Велико Търново област
Видин
Враца
Враца област
Габрово
Добрич
Добрич област
Кърджали
Кърджали област
Кюстендил
Кюстендил област
Ловеч
Ловеч област
Монтана
Монтана област
Пазарджик
Пазарджик област
Перник
Перник област
Плевен
Плевен област
Разград
Русе
Русе област
Силистра
Силистра област
Сливен
Сливен област
Смолян
Смолян област
Стара Загора
Стара Загора област
Търговище
Хасково
Хасково област
Шумен
Ямбол
Пътувай безгрижно` 2014
Декларация за поверителност на личните данни при онлайн резервации
Австрия
Албания
Беларус
Белгия
Босна и Херцеговина
България
Великобритания
Германия
Гърция
Дания
Естония
Ирландия
Исландия
Испания
Италия
Кипър
Косово
Латвия
Литва
Лихтенщайн
Люксембург
Македония
Малта
Молдова
Монако
Нидерландия
Норвегия
Полша
Португалия
Румъния
Русия
Словакия
Словения
Сърбия
Турция
Украйна
Унгария
Финландия
Франция
Хърватия
Черна гора
Чехия
Швейцария
Швеция
Аржентина
Боливия
Бразилия
Канада
Коста Рика
Мексико
Перу
САЩ
Чили
Алжир
Египет
Етиопия
Замбия
Зимбабве
Кения
Либия
Мавриций
Мадагаскар
Мароко
Нигерия
Реюнион
Сейшели
Судан
Танзания
Тунис
Уганда
ЮАР
Армения
Бахрейн
Бутан
Виетнам
Грузия
Израел
Индия
Индонезия
Иран
Йордания
Казахстан
Камбоджа
Катар
Киргизстан
Китай
Кувейт
Ливан
Малайзия
Малдиви
Мианмар
Монголия
Непал
ОАЕ
Оман
Пакистан
Саудитска Арабия
Северна Корея
Сингапур
Сирия
Тайван
Тайланд
Туркменистан
Узбекистан
Филипини
Хонконг
Шри Ланка
Южна Корея
Япония
Антигуа и Барбуда
Барбадос
Бахамски острови
Бермудски острови
Доминиканска Република
Куба
Австралия
Нова Зеландия
Нова Каледония
Фиджи
Френска Полинезия
English version
Bohemia
Екскурзии
ГОРЕЩИ
Почивки
Корпоративно обслужване
ПРАЗНИЦИ
Потвърдени дати
Хотели
Air tickets
ПРОМОЦИИ
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+
Сделка на седмицата
 
НАЧАЛО
0700 14 007

Направления
Европа
Америка
Африка
Азия
Кариби
Австралия и Океания
Екскурзии до
Франция

Френска ривиера
Лазурен бряг
Карнавалът в Ница и Мантон - > екскурзия с автобус
Париж през Швейцария
Париж - "Mon Amour" - > екскурзия с автобус
Париж - 4 нощувки, със самолет, обслужване на български език! ГАРАНТИРАНИ МЕСТА!
Париж - Майски празници
Париж през Италия
Вonjour Париж, хотел "Fertel Etoile Hotel" *** / "Fertel Maillot" ***
Палитрата на Европа
Вonjour Париж, хотел "Havane" ***
Вonjour Париж, хотел "Opera Lafayette Hotel" ***
Париж - приказка без край
Вonjour Париж, хотел "Holiday Inn Paris Gare du Lyon Bastille Hotel" ****

ФОТОКОНКУРС: ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ - МОЯТА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ!
КОРПОРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ
1 boh = 1.01 лв


Регистрация

| начало екскурзии Франция Париж - столицата на света -> екскурзия с автобус

ПАРИЖ - СТОЛИЦАТА НА СВЕТА -> ЕКСКУРЗИЯ С АВТОБУС

Залцбург - Мюнхен - Париж – Дворецът „Версай” - Прага
1 ДЕН - 14.30 ч. - отпътуване от Пловдив от "OMV" бензиностанция дo хотел "Санкт Петербург”(заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително), от София в 17.00 ч. от площад "Александър Невски" (началото на ул. "Оборище"), 17.30 ч. - Автогара "Сердика", по маршрут Белград - Загреб - Любляна - Залцбург.

2 ДЕН - Пристигане в Залцбург около обяд. Пешеходна разходка в Стария град (минимум 1 ч.): дворецът "Мирабел" - лятна резиденция на залцбургските архиепископи; "Хоензалцбург" - символ на Моцартовия град, най-голямата напълно запазена крепост в Средна Европа; улица "Гетрайдегасе" с Къщата на Моцарт, където е роден великият композитор; "Алтермаркт", "Резиденцплац", "Моцартплац", "Капителплац", манастирът "Св. Петър", Катедралата - духовният център на града - необходимо е ползване на градски транспорт. Свободно време. Настаняване. Нощувка.

3 ДЕН - Закуска. Отпътуване за Мюнхен - столица на провинция Бавария. Пешеходна разходка (минимум 1 ч.): “Мариенплац” с Колоната на Дева Мария; най- старата църква „Св. Петър”,Старото кметство; Новото кметство – изключително творение на строителството; църквата “Фрауенкирхе”, превърнала се в символ на Мюнхен; Новата резиденция; “Хофбройхаус” – бирария с неповторима баварска атмосфера. Свободно време за шопинг или посещение на Дойчес Музеум - най-големия музей на науката и техниката. Отпътуване за Париж вечерта.

4 ДЕН - Пристигане в Париж на сутринта - "Градът на светлината" и всепризнат световен център на модата. Разходка на хълма Монмартър, който става основен център на артистичната и литературна дейност в Париж: църквата "Сакре Кьор" издигната, за да се изпълни обетът, даден от множество парижки католици след катастрофалната Френско-пруска война през 1870-1871 г.; площадът на художниците "Тертър" където гъмжи от кафенета и художници-портретисти. Разходка с панорамно корабче по Сена около историческите островите Ла Сите, на който е основан Париж през 3 век пр. Хр., и Сен Луи - по-малкият от двата острова. Посещение на Айфеловата кула. Настаняване в периферията на Париж. Нощувка.

5 ДЕН - Закуска. Панорамна обиколка на Париж с местен екскурзовод (минимум 3 ч.): Парижката “Света Богородица” - едно от най-великолепните постижения на готическата архитектура; Латинският квартал, наричан така поради факта, че до Революцията студентите и професорите им са комуникирали единствено на латински; Сорбоната - най-прочутият парижки университет, основан като колеж за 16 бедни студенти по теология; Пантеонът, превърнат през 1791 г. в мавзолей за "великите хора от епохата на Френската революция"; Домът на инвалидите, построен през 17 век от Луи XIV; Люксембургските градини с Люксембургският Дворец, където сега заседава Сенатът; площад площад “Конкорд”; Мадлената, построена в стил гръцки храм и осветена през 1842 г.; Гранд Опера, проектирана през 1860 г. от Шарл Гарние; Площад "Вандом", в средата на който се намира високата 44 м колона, изградена от каменно ядро, върху което спираловидно е излян бронзът на 1250 оръдия, пленени от Наполеон в битката при Аустерлиц; хотел "Риц"; Булевард "Шанз-Елизе"; Триумфалната арка - втората най- известна парижка атракция, чието строителство започва през 1806 г. по нареждане на Наполеон в чест на блестящите му победи; авенюто на милиардерите "Фош", площад “Трокадеро” и Айфеловата кула. По желание: посещение на “Лувъра” с местен екскурзовод - най- големият музей на изкуствата в Европа, чиято най-прочута творба без съмнение е "Мона Лиза" на Леонардо да Винчи. Свободно време до 20.00 ч. Нощувка.

6 ДЕН - Закуска. По желание - полудневна екскурзия с местен екскурзовод до Версай - дворецът на Краля Слънце - Луи XIV и политическа столица на страната и резиденция на кралския двор от 1682 г. до 1789 г.: Големите апартаменти и Огледалната зала. Разходка в градините на замъка (при хубаво време). Свободно време до 20.00 ч. по авенюто на лукса и нощния живот Дворецът "Шан-з- Елизе". Нощувка.

7 ДЕН - Закуска. Свободен ден в Париж с възможност за пешеходна разходка в центъра: историческият остров Ла Сите; "Парижката Света Богородица" ; Латинският квартал или по желание посещение на Евродисниленд - необходимо е ползване на градски транспорт. По желание - вечеря в традиционно френско бистро. Отпътуване за Прага в 22.00 ч.

8 ДЕН - Пристигане в Прага около обяд - всепризнатата перла в короната на Централна Европа. Настаняване. Пешеходна разходка в центъра на Златния град , който от 1992 г. е включен в списъка на Световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО - необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.

9 ДЕН - Закуска. Пешеходна обиколка на Прага с местен екскурзовод (минимум 3 ½ ч.): Храдчани - Пражки храд - най-важният символ на Бохемия и седалище на Президента, грандиозната готическа катедрала “Свети Вит”; "Златната уличка" с дома на Кафка; Мала страна - бароковата църква от 18 век "Свети Николай"; Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти; Старе Место -старият градски площад с Кметството и световноизвестния часовник от 15 век. Свободно време по Вацлавския площад - център на търговския, обществен и културен живот на Прага. По желание и предварителна заявка – разходка с корабче по река Вълтава. Свободно време. Отпътуване за България в 19.00 ч.

10 ДЕН - Пристигане в София на бензиностанция "Lukоil" (Западен парк/ бул. Сливница до Орион), на Автогара ”Сердика” и площад "Александър Невски" (началото на ул. "Оборище") следобед, в Пловдив на "OMV" бензиностанция до хотел "Санкт Петербург" - привечер.РазпечатайРазпечатайИзпрати на приятелИзпрати на приятел
Резервирай за дата:

В момента не се предлагат актуални дати за пътуване!

места има
места с потвърждение
места няма


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар);

1 нощувка със закуска в хотел “Turnerwirt” *** (или подобен) в Залцбург;

3 нощувки със закуски в хотел “Comfort Bobigny” **+ (или подобен) в периферията на Париж (в близост до спирка на градския транспорт);

1 нощувка със закуска в хотел "Juno" *** (или подобен) в Прага;

панорамна обиколка на Париж с местен екскурзовод;

пешеходна разходка на Прага с местен екскурзовод;

пешеходни разходки в Залцбург и Мюнхен;

Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания „Армеец“';

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

билет за лифт и входна такса за крепостта "Хоензалцбург" (10,50 EUR, за деца до 14 г. - 6 EUR), входна такса за музея на Моцарт (7 EUR, за деца - 3 EUR) в Залцбург;

входна такса за Дойчес музеум в Мюнхен (8,5 EUR);

доплащане за слушалки при посещението на Лувъра (3 EUR) и двореца "Версай" (3 EUR) и по време на пешеходната разходка в Прага (3 EUR);

входни такси за Пражката картинна галерия (150 CZK), Музея на Алфонс Муха (180 CZK), Музея на Сметана (50 CZK) в Прага;

градски транспорт: Залцбург (2 EUR - еднопосочен билет), Мюнхен (2,30 EUR - еднопосочен билет), Прага (32 CZK - еднопосочен билет);

разходка с корабче по Сена;

посещение на Лувъра с местен екскурзовод;

посещение на двореца "Версай" с местен екскурзовод;

входна такса за Айфеловата кула (14,50 EUR - до трети етаж);

входна такса за градините на двореца "Версай" (8 EUR);

входна такса за Евродисниленд (60 EUR, за деца около 53 EUR);

вечеря в традиционно френско бистро в Париж;

разходка с корабче по р. Вълтава;

входни такси и билети за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт.

ОТСТЪПКИ:

деца до 12 г., настанени в стаята на двамата си родители: - 50 лв

ученици и студенти: - 20 лв

ДОПЛАЩАНЕ:

единична стая: 269 лв

посещение на Лувъра с местен екскурзовод (с включена такса резервация и входна такса)при минимум 20 туристи. Максималният брой туристи по тази услуга е 24. Моля, резервирайте услугата своевременно!: 60 лв

посещение на Лувъра с местен екскурзовод за лица до 26 г.(с включена такса резервация и входна такса) при минимум 20 туристи. Максималният брой туристи по тази услуга е 24. Моля, резервирайте услугата своевременно!: 35 лв

посещение на двореца “Версай” с местен екскурзовод (с включен транспорт, такса резервация и входна такса за двореца без градините)при минимум 20 туристи. Максималният брой туристи по тази услуга е 30. Моля, резервирайте услугата своевременно!: 70 лв

посещение на двореца “Версай” с местен екскурзовод за лица до 26 г.(с включен транспорт, такса резервация и входна такса за двореца без градините)при минимум 20 туристи. Максималният брой туристи по тази услуга е 30. Моля, резервирайте услуга 50 лв

вечеря в традиционно френско бистро в Париж (предястие, основно ястие с гарнитура, десерт)при минимум 20 туристи: : 49 лв

разходка с корабче по Сена при минимум 20 туристи: 26 лв

разходка с корабче по р. Вълтава (продължителност 1 час)при минимум 15 туристи : 20 лв

транспорт до Версай: 35 лв

ползване на двойна седалка от един турист: 375 лв

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

За всички дати на отпътуване предлагаме трансфер Пловдив - София - Пловдив. При минимум 2-ма туристи трансферът е на цена 24 лв в двете посоки. При минимум 12 туристи трансферът е безплатен.

Медицински и здравни изисквания : Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.

За да посетите Лувъра и Версай с местен екскурзовод, е необходимо да заявите тези услуги при сключване на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителна резервация и има ограничение в максималния брой туристи в група.

Ако не заявите навреме допълнителната услуга за Версай и местата в групата вече са изчерпани, Ви предлагаме транспорт до Версай срещу доплащане от 35 лв.

Закупуването на входния билет за двореца остава за сметка на туристите и посещението на двореца е индивидуално.

Основна парична единица: EUR

Валутен курс: 1 EUR = 25,60 CZK

Часово време:

България 12 ч.

Австрия, Германия, Франция, Чехия 11 ч.

Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи.  www.bohemia.bg, © 2015 Бохемия. Всички права запазени. администратор: admin@bohemia.bg