Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Общи условия на кампания „Спечели с Бохемия и Испански туристически борд“

Организаторите на кампанията „Спечели с Бохемия и Испански туристически борд“ са туристическа агенция Бохемия ЕООД със седалище и адрес на управления в гр. София, район Триадица, ул. Стефан Малинов, бл.1, ет. 1, ап. 1, ЕИК 121305878 и TurEspaña - Испански туристически борд.

 

Кампанията се провежда на сайта www.bohemia.bg в периода 04.07.2016г. – 25.07.2016г.

В кампанията може да участва всеки, който е навършил 18 години и е гражданин на Република България.

За да участва в кампанията, всяко заинтересовано лице трябва да отговори на посочения в уеб страницата въпрос, както и да предостави валиден имейл адрес в посоченото поле. Печелившите ще бъдат изтеглени на томболен принцип. Участието в кампанията не е обвързано с покупка.

 

Чрез регистрацията си в кампанията, участниците изрично се съгласяват техният имейл да се използва от ТА „Бохемия“ и TurEspaña – Испански туристически борд с рекламна цел и съответно да бъдат оповестявани публични при спечелване на награда.

Наградите се състоят от 25 рекламни шапки, 3 тишърта и почивка за двама със самолет в Испания, Коста дел Сол - http://goo.gl/IL6auS , с включени допълнителни екскурзии до Гранада, Севиля, Кордоба и Малага (в случай, че бъде изпълнено изискването за минимум 30 записани туристи за тези допълнителни екскурзии), осигурени от TurEspaña – Испански туристически борд.

 

Победителите ще бъдат обявени до 10 дни след края на кампанията във Facebook страницата на ТА „Бохемия“ с адрес: www.facebook.com/Bohemia.bg/ . В случай на непредвидени обстоятелства Бохемия си запазва правото да отложи тегленето на печелившите в друг период, в който тегленето би било възможно.

 

Двадесет и пет победители ще получат награда състояща се от рекламна шапка с логото на Андалусия, трима ще получат награда тишърт, а един ще получи награда почивка за двама със самолет в Испания, Коста дел Сол - http://goo.gl/IL6auS , с дата на заминаване 27.09.2016г и с включени допълнителни екскурзии (Целодневна екскурзия до Гранада, Целодневна екскурзия до Севиля, Целодневна екскурзия до Гибралтар, Целодневна екскурзия до Кордоба, Полудневна екскурзия до Малага).

Победителите ще бъдат определени като се проведе лотария с обявените от участниците имейли посредством системния софтуер на www.bohemia.bg .

 

Бохемия ще се свърже с победителите по имейл в рамките на 10 (десет) работни дни след тегленето на печелившите. Ако някой от победителите не отговори на изпратения му имейл в рамките на 5 (пет) дни, на лотариен принцип ще бъде изтеглен нов победител.

 

ПРЕКРАТЯВАНЕ НА КАМПАНИЯТА

 

Кампанията може да бъде прекратена от организатора с едноседмично предизвестие, което ще бъде публикувано на www.bohemia.bg .

Бохемия не носи отговорност и не дължи обезщетение в случай, че не може да предостави награда по настоящата кампания на участник поради промяна или блокиране на имейл адреса му от трета страна; неполучаването или непрочитането на кореспонденцията от негова страна и др., независимо от причината за това.

 

 

Бохемия не носи отговорност и не дължи обезщетение в случай, че печелившите в настоящата кампания не се възползват от спечелените награди в срока и при условията, описани от агенцията, поради причини, които не са свързани с нея.