Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Потвърдени дати
Календар
Празници
55+
Испания
Италия
Гърция
Чехия
Турция
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
ЕКЗОТИКА
ВАКАНЦИОННИ ПРОГРАМИ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ

За Бохемия

Туристическа агенция "Бохемия" ЕООД е сертифициран  туроператор и туристически агент. Агенцията е специализирана в организацията на културно-познавателни туристически програми, екскурзии, почивки, конгресни и семинарни пътувания и пътнически услуги.

 

Туристическа агенция Бохемия е член на:

 

Екипът на агенцията е съставен предимно от възпитаници на специалностите Туризъм, Международен туризъм и География на Софийския университет "Свети Климент Охридски", Икономическите университети в София и Варна и колежите по туризъм в Бургас и Варна.


Ние предлагаме туристически и пътнически услуги в 14 наши агентски офиса и представителства  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Монтана, Сливен, Ямбол, Хасково, Кюстендил, Гоце Делчев и в офисите на над 800 туристически агента в практически всички по-големи и средно големи градове в страната.


Дългогодишният опит в предлагането на туристически и пътнически услуги ни дава възможност да налагаме качествени и конкурентни туристически услуги. БОХЕМИЯ  е отличена с престижното отличие Best Buy Award за най-добро съотношение между цена и качество в категорията туристическа агенция в България за 2017 / 2018 г. от световно известната организация за сертификации ICERTIAS - International Certification Association

Изключителният екип на Бохемия е отличен и с още едно признание за своята работа - QuDal - Quality Medal - 1-во място в категорията Туристическа агенция в България за 2018/2019 г. и пет звезди ***** за най-високо качество на туристичесите услуги от световно известната организация да сертификации ICERTIAS - International Certification Association.