Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
55+
Испания
Италия
Гърция
Португалия
Дубай и Абу Даби
Египет
Мароко
ВАКАНЦИОННИ ПРОГРАМИ
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПЪРВА ПРОЛЕТ
ВЕЛИКДЕН
МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ

БЕЗПЛАТНА ЗАСТРАХОВКА ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ ЗА ВСИЧКИ РЕЗЕРВАЦИИ, направени в периода от 10-ти март до 20-ти април - ВЕЛИКДЕНСКА ПРОМОЦИЯ

11.03.2020 г.

 

ПЛАНИРАТЕ ПЪТУВАНЕ? ПЛАНИРАТЕ НЕПРЕДВИДИМОТО – СКЛЮЧЕТЕ БЕЗПЛАТНА ЗАСТРАХОВКА „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ“ В СРОК ДО 5 ДНИ СЛЕД ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРА И ИЗВЪРШВАНЕ НА ПЪРВОТО ПЛАЩАНЕ:

 

Застраховката „Отмяна на пътуване“ от ЗАД „Армеец“ гарантира компенсиране на невъзстановими разходи според общите условия на застраховката при:

 

  • отмяна на пътуването; 
  • съкращаване, прекъсване или удължаване на пътуването;
  • закъснение на самолетен полет.

 

В допълнение за Вашето спокойствие и гъвкавост предлагаме следните специални услуги, които се заплащат допълнително:

 

Traveller BeFlex  - 10% от основната цена на пътуването

Можете да закупите Traveller BeFlex по време на резервация. Ако сте добавили Traveller BeFlex към резервацията си, до 35 дни от първоначално избраната дата можете да промените датата на заминаване с друга от предложените дати на отпътуване за същата програма. Услугата не е приложима за промяна на имена на туристи и при резервации, за които е приложена отстъпка за група или минигрупа.

 

Бохемия MultiFlex - 20% от основната цена на пътуването

Можете да закупите Traveller MultiFlex по време на резервация. Ако сте добавили Traveller MultiFlex към резервацията си, можете да промените програмата на пътуване с друга програма от предложените в bohemia.bg до 35 дни от първоначално избраната дата. Услугата не е приложима за промяна на имена на туристи и при резервации, за които е приложена отстъпка за група или минигрупа. 

 

Вижте повече за специалните услуги тук