Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

БОХЕМИЯ ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН - 29 ГОДИНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ

18.04.2023 г.

БОХЕМИЯ ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН - 29 ГОДИНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ

 

 

 

 

 

 

Радваме се да Ви поздравим с рождения ден на Бохемия днес - 18.04.2023 г.! 

 

Неусетно изминаха 29 години, изпълнени с прекрасни пътешествия, предизвикателства, победи, приятелства, необикновени преживявания и безброй доволни клиенти! 

 

Благодарим на всички туристи, които се довериха на Бохемия през тези години. Вие ни утвърдихте като име на българския туристически пазар. Вие ни вдъхвахте сили и енергия в трудните моменти. С вас по време на път, ние празнувахме успехите си и осъществявахме мечтите си! 

 

Вашите усмивки и щастливи моменти по време на пътувания са нашата мотивация да продължим да организираме и провеждаме екскурзии и почивки с отлично съотношение на цена и качество на туристически услуги в България! 

 

По случай празника обявяваме специална промоционална кампания под надслов “РОЖДЕН ДЕН БОХЕМИЯ” с над 45 екскурзии и почивки с отстъпки до 29 % в период от 29 работни дни - от 18.04. до 31.05.2023 г. или до изчерпване на промоционалните места.

 

Промоциите са в сила само за нови резервации и само при пълно плащане от страна на клиентите при сключване на договор или до 48 часа след това в офисите на Бохемия, онлайн или в партньорската агентска мрежа. Тези отстъпки не могат да се комбинират с други отстъпки! В кампанията са включени туристически програми с една или повече дати с промоционални цени през 2023 г.

 

ВСИЧКИ ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ, ВКЛЮЧЕНИ В КАМПАНИЯТА МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК!