Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

Бохемия обявява начало на кампанията „Йордания – царство на времето“

15.06.2023 г.

Туристическа агенция „Бохемия“ обявява най-новата си информационна кампания под надслов „Йордания – царство на времето“ в периода 15.06. - 15.09.2023 г.

 

 

С радост ви информираме, че за 5-та поредна година предлагаме на нашите туристи дестинация Йордания, а през 2020 г. и от 2022 г. програмите за Йордания се осъществяват и с чартърни полети.

 

 

В момента клиентите на агенцията могат да избират между 10 различни програми със самолет по направлението – почивки и екскурзии в Йордания, както и комбинирана програма в Израел и Йордания. Приоритетно предлаганите програми са обиколни с 5 нощувки и обявените цени включват салонен и чекиран багаж, както и богата туристическа програма - Петра, Акаба, Пустинята Вади Рум, Аман, Мадаба, планината Небо, Мъртво море, Джераш , Бетани. Предлагат се варианти и с 6 или 7 нощувки. 

 

 

Туристите над 55 години и техните приятели пък могат да се възползват от преференциални условия за резервации за Йордания под формата на специални  ваканционни предложения с 5 и 7 нощувки. Агенцията е помислила и за туристите от Североизточна България, които искат да посетят Йордания, представяйки за първа година самолетна обиколна екскурзия с отпътуване от Букурещ и престой от 7 нощувки. 

 

 

Отличното провеждане на екскурзионната програма в Йордания се гарантира от местни лицензирани екскурзоводи по време на целия престой на туристите и със съдействието на водачи от агенцията.

 

 

Датите на екскурзиите и почивките за периода на лятото и есента по дестинацията са вече активни и се радват на завиден интерес. Чартърните полети за предстоящия сезон се осъществяват със съдействието на авиокомпания „BH Air”. 

  

Изберете Бохемия за Вашето мечтано пътешествие в Йордания! 

 

ВСИЧКИ ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ СЪС САМОЛЕТ В ЙОРДАНИЯ МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК!