Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

Бохемия отново е туристическата агенция в България с най-високо качество на услугите за 2022/2023 г.

01.11.2022 г.

Щастливи сме да обявим, че за поредна година туристическа агенция „Бохемия“ е отличена с престижната награда – QUDAL – TOP QUALITY MEDAL за туристическа агенция в България с най-високо качество на услугите за 2022/2023 г. Отличието за 5-звездно качество на обслужване традиционно е присъдено от световно известната организация за сертификации ICERTIAS - International Certification Association.


QuDal (TOP QUality meDAL) е непрекъснат международен проект за проучване и награждаване на продукти и услуги за най-добро качество според опита и мнението на потребителите. Присъжда се от международната организация ICERTIAS (International Certification Association) със седалище в Цюрих, Швейцария, която използва иновативни методи за пазарни проучвания на местно и международно ниво. ICERTIAS е добре позната още с медалите си за качество Best Buy и Customer Friend в повече от 40 страни в целия свят, а нейният фокус винаги е най-доброто съотношение между качеството и цената на продуктите.


Медалът QuDal е огромно признание за работата на целия екип на агенцията, въпреки предизвикателствата, пред които туристическият бранш е поставен през последните години.  Благодарим на всички клиенти, участвали в проведеното онлайн проучване по метода CAWI - DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness) през януари 2022 г., които избраха Бохемия.