Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

„Бохемия“ отново спечели QuDal за най-високо качество на туристическите услуги

04.06.2018 г.

Екипът на „Бохемия“ ЕООД за поредна година спечели признание за своята работа – QuDal - 1-во място в категорията "Туристическа агенция" в България за 2018/2019 г., както и пет звезди ***** за най-високо качество на туристическите услуги от световно известната организация да сертификации ICERTIAS - International Certification Association.

 

 

Медалът QuDal е поставен във всички офиси на „Бохемия“, както и в сайта, където можете да намерите повече подробности за наградата.

 

Проучването се проведе през март тази година от швейцарската организация за сертификации ICERTIAS - International Certification Association, със седалище в Цюрих, Швейцария.

 

В проучването са участвали 1200 български граждани, които са попълнили онлайн анкета чрез въпросници по метода CAWI - DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

 

 

QuDal

 

QuDal (QUality meDAL) е непрекъснат международен проект за проучване и награждаване на продукти и услуги за най-добро качество според опита и мнението на потребителите.

 

 

ICERTIAS

 

ICERTIAS (International Certification Association) е частна организация, която стимулира иновативни методи за проучване на пазара на местно и международно ниво. Нейният фокус е най-доброто съотношение между качество и цена на продуктите.

 

Организацията се ръководи от гледната точка на потребителя и във връзка с това съветва локалните организации да промотират тестираните продукти и услуги, които са доказали, че отговарят на високите стандарти за качество, както и да повишат това качество на местни и международни пазари.

 

 

ICERTIAS е най-познат по своята система за проучване и сертификация Best Buy Award и QuDal и присъства в повече от 40 страни на пет континента.