Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

Бохемия празнува 30-ти рожден ден

18.04.2024 г.

 

 

Бохемия на 18.04.2024 г. отбеляза 30 години от основаването си. Благодарение на своя сплотен колектив от истински професионалисти, от изключителната подкрепа от туристически агенти и туроператори в България и целия свят, от партньори във всички сегменти на туристическия бизнес, Бохемия се утвърди като един от най-разпознаваемите туристически брандове в България. 

 

Във връзка с годишнината ни, с радост бихме желали да споделим част от успехите си, които дължим и на Вас – нашите скъпи клиенти!

 

Гордеем се, че Бохемия се наложи като една от най – технологичните компании в сферата на туризма в България, а днес тя вече разполага с повече от 100 специалисти и 1000 подбрани екскурзоводи – експерти, които обслужват туристите и които пътуват с нас всяка година. 22 са офисите ни в страната и Северна Македония към момента, които са на разположение за консултации и резервации. Освен това, нашите клиенти имат възможност да избират пътуване в 60 различни дестинации. 

 

Щастливи сме, че през последната година Бохемия обслужи над 60 000 клиенти общо и има повече от 600 осъществени туристически програми, от които над 500 групи в екзотични дестинации. Освен това, през 2023 г. ние успешно продадохме повече от 45 000 самолетни и 15 000 автобусни седалки. 

 

Можем смело да се похвалим и с множество отличия като престижните медали от международната организация ICERTIAS за туристическа агенция в България с най-високо качество на услугите, най-добро съотношение цена-качествопревъзходно обслужване и отлично отношение към клиентите. Най-големият офис на агенцията на бул. „Дондуков“ е отличен с най-висока оценка за качество на обслужването (91,5 %) след проведено проучване на International Service Check.

 

Все пак, сред най-големите награди за нас са положителните отзиви на нашите клиенти и постигнатия висок клиентски рейтинг в електронните канали и социалните мрежи. Над 15 000 са нашите редовни клиенти, на които държим най-много и се стараем винаги да удовлетворяваме.

 

През годините изградихме успешно сътрудничество с повече от 3600 партньори в страната и чужбина, за да предоставяме множество качествени и разнообразни туристически услуги на клиентите. За нас е чест да сме и основен партньор на Bulgaria Air, Wizz Air, Ryanair  и Turkish Airlines в някои от ключовите им направления на българския пазар.

 

През годините Бохемия е отпечатала над 100 издания каталози, а нашите специалисти са организирали над 120 презентации за партньори и са посетили над 600 туристически изложения и международни конференции. Бохемия е и 25-годишен партньор на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за развитие и подкрепа на бъдещи кадри в сферата на туризма.

 

Благодарим Ви за доверието! За нас е огромно щастие да сбъдваме Вашите туристически мечти!