Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН
СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ

"Бохемия" спечели Best Buy Award за най-добро съотношение цена-качество

03.04.2015 г.

"Бохемия" ЕООД спечели наградата за най-добро съотношение между цена и качество сред туристическите агенции у нас в първото за България проучване Best Buy Award.

Best Buy Award


Проучването се проведе през февруари тази година от швейцарската организация за сертификации ICERTIAS - International Certification Association, със седалище в Цюрих, Швейцария.

 

Проучването обхваща повече от 50 категории, като туристически агенции, магазини, храни, дрехи, обувки, козметика, техника, телекомуникации, дестинации за почивка и др.

Класирането е резултат от броя гласове на потребителите.

В проучването са участвали 1200 български граждани, използващи интернет. Анкетата е проведена чрез онлайн въпросници по метода CAWI - DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

Best Buy Award

е непрекъснат международен проект за проучване и награждаване на продукти, услуги и компании, предлагащи най-доброто съотношение между цена и качество според опита и мнението на потребителите. На глобално ниво проектът се осъществява и подкрепя от ICERTIAS, който си сътрудничи с много независими местни и международни организации.

Проучването се извършва в съответствие с правилата на "International Codex for the Implementation of Market and Social Research", използвани от International Chamber of Commerce (ICC) и European Association of Research Experts (ESOMAR).

ICERTIAS - International Certification Association

е частна, политически независима организация, базирана в Цюрих, Швейцария. Стимулира иновативни методи за проучване на пазара на местно и международно ниво.

Организацията е фокусирана върху международно признание и стимулиране на най-доброто съотношение между качество и цена на продуктите.

ICERTIAS поощрява международно сътрудничество между вече съществуващите и новите организации за тестиране, проучване и сертификация.

Също така промотира сътрудничество за развитие на методите и уредите за сертификация извън граница.

ICERTIAS се ръководи от гледната точка на потребителя и във връзка с това съветва локалните организации да промотират тестираните продукти и услуги, които са доказали, че отговарят на високите стандарти за качество, както и да повишат това качество на местни и международни пазари.На международно ниво.

ICERTIAS е най-познат по своята система за проучване и сертификация Best Buy Award и QUDAL - QUalitymeDAL.