Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

„Бохемия“ участва в третото издание на Азиатския фестивал на 15 юни 2019 г.

05.06.2019 г.

 

Щастливи сме да споделим, че туристическа агенция „Бохемия“ е част от предстоящия Азиатски фестивал „Магията на Изтока“. Фестивалът е със свободен вход и ще се проведе на 15 юни 2019 г. в Борисовата градина от 10:00 до 20:00 часа. Пътешествениците ще могат да ни открият в близост до сцената „Лятна естрада“.

 

По време на фестивала сме подготвили щанд, където наши ТОП екскурзоводи ще дават полезна информация за екзотичните дестинации на „Бохемия“ и ще предлагат специални брошури с най - актуалните ни екзотични програми в направленията Египет, Мароко, Тунис, Израел, Индия, Обединени арабски емирства, Тайланд, Виетнам, Камбоджа, Китай, Хонконг, Япония, Канада, Мексико. Всички посетители ще имат възможността да получат и най – новите ни юбилейни каталози – 25 години „Бохемия“. Подготвили сме и забавна игра със снимки на щанда ни, които при положение, че посетителите споделят публично с приятелите си във Facebook с текст #ПосетиАзиясБохемия, ще участват в лотария за  чудесна награда.  Най-големият късметлия ще спечели подаръчен ваучер на стойност от 200 лв за екзотично пътуване. Предстоят още и забавни куизове с въпроси за екзотичните ни дестинации. Отговорилите правилно на наш въпрос, могат да спечелят забавна предметна награда от дестинация изненада.

 

Атрактивната програма на фестивала определено не е за изпускане и  включва представяне на културата, традициите и кухнята на повече от 15 екзотични страни в света, а също и благотворителна томбола, подкрепяща каузата на фондация „За Нашите Деца“, в която участвалите могат да спечелят още страхотни награди. Част от събитието е и изложбата „Магията на Изтока“ на „Моста на влюбените“, НДК, която вече е открита.

 

 

Нашият екип ще очаква с усмивка всички пътешественици, които нямат търпение да посетят Азия с „Бохемия“.

Ако искате да споделите с приятелите си в социалните мрежи, че ще посетите това чудесно събитие и щанда на „Бохемия“, отбележете присъствието си в нашето Facebook събитие ТУК!