Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ 100 % ЗАЩИТА ЗА ВНЕСЕНИТЕ СРЕДСТВА ЗА ПЪТУВАНЕ С БОХЕМИЯ !

22.12.2020 г.

За всички туристически пакети с дата на заминаване от 18.03.2020 до 31.12.2020 г. предлагаме на Възложителя по договор да избере допълнителна защита на внесените средства:

 

  1.  

  2. Ваучер със стойност, равна на платената сума и валидност за период до 31.05.2022 г. Ваучерът се предоставя за ползване на туристически пакет за същата дестинация. Ако поради каквато и да е причина, към датата на валидност на ваучера не е сключен нов договор за предоставянето на каквато и да е туристическа услуга между туристическата агенция и клиента, туристическата агенция се задължава да възстанови на клиента паричната сума, съответстваща на стойността на ваучера. За допълнителни въпроси или повече детайли можете да се обърнете към Вашия туристически агент!

Паричното вземане по издадения ваучер е застраховано в „ЗД ЕВРОИНС АД, със  Застрахователна полица „Разни Финансови загуби", № 03400100000142 от 05.06.2020 гЗастрахователното покритие се предоставя на ЗАСТРАХОВАНИ ЛИЦА, които са ползватели на ваучер/и издаден/и на база отменени екскурзии и почивки на основание чл. 25 от от Закона за мерките и действията по време на извънредното положение (ЗМДВИП) за периода 13.03.2020 г. до 31.12.2020 г. с право на ползване на ваучерите до 31.05.2022 г. ЗАСТРАХОВАНО/И ЛИЦЕ/А по смисъла на застрахователната полица е всяко лице, потребител на туристическа услуга, което има валидно сключен Договор за предоставяне на туристическа услуга/пакет, наречен Договор/а със ЗАСТРАХОВАЩИЯ в качеството му на туроператор/организатор, което лице е ползвател на ваучер предоставен от ЗАСТРАХОВАЩИЯТ при условията на чл. 25 от ЗМДВИПпоради обективна невъзможност ЗАСТРАХОВАЩИЯТ/ТУРОПЕРАТОР да организира и осъществи в срока на Договора, планирано от Потребителя пътуване във връзка с обявено от Народното събрание на Република България извънредно положение. 

  

В заключение, от целият екип на Бохемия, още веднъж искаме да Ви благодарим за Вашето търпение и подкрепа на агенцията.

 

С пожелание да бъдете здрави и да си изберете дата за следващото приключение,

От целия екип на Бохемия