Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Офиси и контакти
БЪЛГАРИЯ
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
55+
Гърция
Испания
Италия
Мексико
Португалия
Чехия
Германия
Турция
Дубай и Абу Даби
Египет
Доминикана
Йордания
Сърбия
Северна Македония
Мароко
Почивки със собствен транспорт
Свети Валентин
Мартенски празници
Великден
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
МАЛДИВИ
ШРИ ЛАНКА
КОЛУМБИЯ
55 +
КУБА
ДОМИНИКАНА
КЕНИЯ

КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ 100 % ЗАЩИТА ЗА ВНЕСЕНИТЕ СРЕДСТВА ЗА ПЪТУВАНЕ С БОХЕМИЯ !

22.12.2020 г.

За всички туристически пакети с дата на заминаване от 18.03.2020 до 31.12.2020 г. предлагаме на Възложителя по договор да избере допълнителна защита на внесените средства:

 

  1.  

  2. Ваучер със стойност, равна на платената сума и валидност за период до 31.05.2022 г. Ваучерът се предоставя за ползване на туристически пакет за същата дестинация. Ако поради каквато и да е причина, към датата на валидност на ваучера не е сключен нов договор за предоставянето на каквато и да е туристическа услуга между туристическата агенция и клиента, туристическата агенция се задължава да възстанови на клиента паричната сума, съответстваща на стойността на ваучера. За допълнителни въпроси или повече детайли можете да се обърнете към Вашия туристически агент!

Паричното вземане по издадения ваучер е застраховано в „ЗД ЕВРОИНС АД, със  Застрахователна полица „Разни Финансови загуби", № 03400100000142 от 05.06.2020 гЗастрахователното покритие се предоставя на ЗАСТРАХОВАНИ ЛИЦА, които са ползватели на ваучер/и издаден/и на база отменени екскурзии и почивки на основание чл. 25 от от Закона за мерките и действията по време на извънредното положение (ЗМДВИП) за периода 13.03.2020 г. до 31.12.2020 г. с право на ползване на ваучерите до 31.05.2022 г. ЗАСТРАХОВАНО/И ЛИЦЕ/А по смисъла на застрахователната полица е всяко лице, потребител на туристическа услуга, което има валидно сключен Договор за предоставяне на туристическа услуга/пакет, наречен Договор/а със ЗАСТРАХОВАЩИЯ в качеството му на туроператор/организатор, което лице е ползвател на ваучер предоставен от ЗАСТРАХОВАЩИЯТ при условията на чл. 25 от ЗМДВИПпоради обективна невъзможност ЗАСТРАХОВАЩИЯТ/ТУРОПЕРАТОР да организира и осъществи в срока на Договора, планирано от Потребителя пътуване във връзка с обявено от Народното събрание на Република България извънредно положение. 

  

В заключение, от целият екип на Бохемия, още веднъж искаме да Ви благодарим за Вашето търпение и подкрепа на агенцията.

 

С пожелание да бъдете здрави и да си изберете дата за следващото приключение,

От целия екип на Бохемия