Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

НА 23 ФЕВРУАРИ 2005 Г. БОХЕМИЯ ОТКРИВА ТРАДИЦИОННИЯ СИ ЩАНД НА ТУРИСТИЧЕСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ "ВАКАНЦИЯ 2005". ЗАПОВЯДАЙТЕ ...

22.02.2005 г.

От 23 до 25 февруари в НДК за пореден път ще се проведе ежегодната туристическа борса "Ваканция 2005". В рамките на изложението, на щанд 2-15, ще бъде представен и новият каталог на ТА "Бохемия" - "Екскурзии в Европа '2005". В унисон с традициите си вече повече от десет години агенцията представя на своите клиенти най-атрактивните предложения за екскурзии и почивки в Европа, обединени в луксозното цветно издание на каталога. В него са включени всички туристически програми в Европа от март до ноември с подробно описание на маршрути, дати, цени и полезна информация за всяко пътуване. Водещи направления и тази година ще бъдат Гърция, Италия, Франция, Македония, Турция, Испания. Наред с тях се открояват и интересни нови предложения за Румъния, Чехия, Унгария и Хърватия.

Освен да се запознаят с новите туристически продукти, гостите на щанда ще имат възможност да отправят своите въпроси към любезните служители на агенцията и да получат безплатно екземпляр от каталога.