Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН
СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ

НА 23 ФЕВРУАРИ 2005 Г. БОХЕМИЯ ОТКРИВА ТРАДИЦИОННИЯ СИ ЩАНД НА ТУРИСТИЧЕСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ "ВАКАНЦИЯ 2005". ЗАПОВЯДАЙТЕ ...

22.02.2005 г.

От 23 до 25 февруари в НДК за пореден път ще се проведе ежегодната туристическа борса "Ваканция 2005". В рамките на изложението, на щанд 2-15, ще бъде представен и новият каталог на ТА "Бохемия" - "Екскурзии в Европа '2005". В унисон с традициите си вече повече от десет години агенцията представя на своите клиенти най-атрактивните предложения за екскурзии и почивки в Европа, обединени в луксозното цветно издание на каталога. В него са включени всички туристически програми в Европа от март до ноември с подробно описание на маршрути, дати, цени и полезна информация за всяко пътуване. Водещи направления и тази година ще бъдат Гърция, Италия, Франция, Македония, Турция, Испания. Наред с тях се открояват и интересни нови предложения за Румъния, Чехия, Унгария и Хърватия.

Освен да се запознаят с новите туристически продукти, гостите на щанда ще имат възможност да отправят своите въпроси към любезните служители на агенцията и да получат безплатно екземпляр от каталога.