Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

Нов код за достъп до резервациите през www.bohemia.bg

12.06.2018 г.

 

На 25 май 2018 г. влезе в сила Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент, свързан със защитата, събирането, съхранението и обработването на лични данни на физически лица в ЕС. Във връзка с това „Бохемия“ ЕООД въведе промени в политиката за поверителност на личните данни на клиентите ѝ, една от които е обвързана с онлайн достъпа на клиенти до направените от тях резервации.

 

Преди и след 25 май 2018 г.

Както знаете, всеки клиент има достъп до направената от него резервация през сайта www.bohemia.bg » Bход за клиенти, за да провери нейния активен статус, да направи промяна по заявените от него допълнителни услуги, както и да направи плащане. До 25 май 2018 г. за достъп до резервацията се изискваха номер на резервация и ЕГН, а след настъпилите промени вече клиентите имат достъп до резервациите си САМО с уникален код за достъп и номера на съответната резервация. Промените са валидни, както за нови резервации, така и за такива направени преди 25 май 2018 г.

 

Код за достъп – къде да го откриете?

Независимо дали резервацията ви е направена онлайн на www.bohemia.bg или в някой от нашите агентски офиси, всеки клиент може да открие уникалния код за достъп до резервацията си в договора за организирано пътуване в точка XI. ДРУГИ. Освен това клиентите, които са резервирали онлайн, получават съобщение на имейл адреса, посочен в резервацията с уникалния код за достъп до резервациите.

Ако въпреки тези указания, все още срещате затруднения с откриването на вашия уникален код за достъп, моля, не се колебайте да се свържете с колегите от нашите офиси, които ще ви го предоставят. Контактите на всички наши офиси можете да откриете ТУК.