Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Офиси и контакти
БЪЛГАРИЯ
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
55+
Гърция
Испания
Италия
Португалия
Чехия
Германия
Турция
Дубай и Абу Даби
Северна Македония
Сърбия
Грузия
Русия
Израел
Египет
Мароко
ЮАР
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА
ВАКАНЦИОННИ ПРОГРАМИ
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ
ПОЧИВКИ ЗА НАД 55 ГОД.
КУБА
МАЛДИВИ
ШРИ ЛАНКА
ЯПОНИЯ
БЪЛГАРИЯ

Нов код за достъп до резервациите през www.bohemia.bg

12.06.2018 г.

 

На 25 май 2018 г. влезе в сила Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент, свързан със защитата, събирането, съхранението и обработването на лични данни на физически лица в ЕС. Във връзка с това „Бохемия“ ЕООД въведе промени в политиката за поверителност на личните данни на клиентите ѝ, една от които е обвързана с онлайн достъпа на клиенти до направените от тях резервации.

 

Преди и след 25 май 2018 г.

Както знаете, всеки клиент има достъп до направената от него резервация през сайта www.bohemia.bg » Bход за клиенти, за да провери нейния активен статус, да направи промяна по заявените от него допълнителни услуги, както и да направи плащане. До 25 май 2018 г. за достъп до резервацията се изискваха номер на резервация и ЕГН, а след настъпилите промени вече клиентите имат достъп до резервациите си САМО с уникален код за достъп и номера на съответната резервация. Промените са валидни, както за нови резервации, така и за такива направени преди 25 май 2018 г.

 

Код за достъп – къде да го откриете?

Независимо дали резервацията ви е направена онлайн на www.bohemia.bg или в някой от нашите агентски офиси, всеки клиент може да открие уникалния код за достъп до резервацията си в договора за организирано пътуване в точка XI. ДРУГИ. Освен това клиентите, които са резервирали онлайн, получават съобщение на имейл адреса, посочен в резервацията с уникалния код за достъп до резервациите.

Ако въпреки тези указания, все още срещате затруднения с откриването на вашия уникален код за достъп, моля, не се колебайте да се свържете с колегите от нашите офиси, които ще ви го предоставят. Контактите на всички наши офиси можете да откриете ТУК.