Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН
СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ

ПРЕДСТАВЯНЕ НА НОВИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ КАТАЛОГ НА БОХЕМИЯ - "ЕКСКУРЗИИ В ЕВРОПА '2006"

17.02.2006 г.

От 22 до 24 февруари в НДК, за пореден път ще се проведе ежегодното туристическо изложение "Ваканция". В рамките на изложението, на щанд 2-6, ще бъде представен и новият каталог на ТА "Бохемия" - "Екскурзии в Европа '2006". Повече от десет години, агенцията представя на своите клиенти най-атрактивните предложения за екскурзии и почивки в Европа, обединени в луксозно цветно издание. Тази година, каталогът излиза от печат в обем от 100 страници. В него са включени всички туристически програми в Европа от март 2006 г. до март 2007 г. с подробно описание на маршрути, дати, цени и полезна информация за всяко пътуване.

В каталога са включени над 50 туристически програми. Можете да направите избор между автобусни и самолетни програми в над 20 европейски страни. Водещи направления и тази година ще бъдат Гърция, Италия, Франция и Испания. Интерес предизвикват и нови предложения за Русия, Германия, Англия, Швеция, Норвегия, Швейцария, Албания и Португалия.

Освен да се запознаят с нашите нови туристически програми и услуги, гостите на щанда ще имат възможност да отправят своите въпроси към любезните служители на агенцията и да получат безплатно екземпляр от каталога.

Специално за туристическите агенти на Бохемия, в програмата на туристическото изложение "Ваканция" 2006, в зала 4 на НДК, на 23.02.2006 г. – четвъртък, новият каталог "ЕКСКУРЗИИ В ЕВРОПА '2006" ще бъде представен в рамките на 2 часа - от 14.30 до 16.30 часа. Вход в залата - след предварителна регистрация на E-mail: agents@bohemia.bg, тел. 02 986 54 26, факс 02 981 90 04 или на щанда на агенцията ниво 2, щанд 2-6.