Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

Посетете "Бохемия" на „Ваканция & СПА експо 2018“ на 15-ти и 16-ти февруари!

07.02.2018 г.

Февруари е месецът на любовта и виното, а също и на международното туристическо изложение„Ваканция & СПА експо“! Имамe удоволствието да ви поканим на щанда на туристическа агенция „Бохемия“ (щанд 8, зала 2) на изложението на 15-ти и 16-ти февруари 2018 г. в Интер Експо център - София, когато входът е свободен за клиенти. 

 

Заповядайте на нашия щанд, за да оставите контактите си и ще участвате в лотария за 1 безплатно място за нашата потвърдена чартърна почивка на остров Тенерифе, Канарските острови за дата 19.06.2018 г.! 

 

Очакват ви още: 

-> Талони за отстъпка от 10% до 30% за онлайн резервации за избрани екскурзии и почивки в Испания, Гърция, Мароко, Италия, ОАЕ, Израел, Хърватия, Чешка република и Македония с валидност до 21.02.2018 г. или до изчерпване на промоционалните места.

-> Най-новите ни каталози „Пътувай комфортно“ (екскурзии със самолет), „Пътувай наблизо“ (екскурзии и почивки на Балканите) и „Пътувай безгрижно“ (екскурзии с автобус в Европа)! Също така, всеки ще може да получи и каталога ни „Почивай комфортно“ (почивки със самолет). 

Ако имате профил в социалната мрежа FACEBOOK, не забравяйте да заявите присъствието си на щанда на "Бохемия" по време на изложението в събитието ни ТУК! 

 

N.B.! Ако сте запланували да посетите изложението на 14-ти февруари, моля, имайте предвид, че този ден е отворен само за изложители, които се легитимират с бадж. В тази връзка ви съветваме да ни посетите на 15-ти или 16-ти февруари.

 

Нашият екип ще ви очаква с усмивка, за да отговори на всичките ви въпроси и запитвания!