Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

ТА "Бохемия" - Най-добър туроператор за изходящ туризъм за 2017 година!

22.02.2018 г.

За поредна година туристическа агенция „Бохемия“ участва в международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо“. Това мероприятие приветства повече от 380 фирми изложители и над 20 000 специалисти от туристическия бранш – участници, посетители и гости.

 

На тазгодишното издание на изложението ТА „Бохемия“ беше отличена с наградата „Най-добър туроператор за изходящ туризъм“ за 2017 г.! За това отличие трябва да благодарим както на нашия екип от професионалисти и партньори в сферата на туризма, така и на Вас – многобройните ни клиенти.

 

През 2017 г. „Бохемия“ предложи програми в 51 дестинации по света, включващи най-известните културно-исторически забележителности, музеи, галерии, атракциони и други. Добавихме в каталозите си нови почивки със самолет, както и обновления в комбинираните ни обиколни програми. Също така през изминалата година разширихме вече утвърденото ни сътрудничество с авиокомпании, автобусни превозвачи, местни оператори и хотели.

 

Всичко това допринесе за спечелването на приза „Най-добър туроператор за изходящ туризъм“, което ни дава основание да се чувстваме горди, но в същото време ни задължава да положим още повече усърдие и отдаденост, за да оправдаем гласуваното ни доверие.