Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

Туристическа агенция „Бохемия“ празнува 25-ти рожден ден

18.04.2019 г.

 

Щастливи сме да споделим, че „Бохемия“ навършва 25 години от създаването си и продължава да е водеща сред българските туристически агенции. 18 април е датата на официалната ни годишнина и във връзка с нея, с радост бихме желали да споделим част от успехите, които дължим и на Вас – нашите скъпи клиенти.

 

Гордеем се, че „Бохемия“ се наложи като една от най – технологичните компании в сферата на туризма в България, а днес тя вече разполага с повече от 120 специалисти и 1000 подбрани екскурзоводи – експерти, които обслужват туристите, които пътуват с нас всяка година. Общо 19 офиса в страната и Македония са на разположение за Вашите туристически консултации и резервации. 

 

Какво постигнахме през годините?

 

„Бохемия“ обслужи над 50 000 клиенти общо през последната година и има повече от 800 осъществени туристически програми. Нашите клиенти имат възможност да избират пътуване в 70 различни дестинации, а 20 от програмите ни са специално подбрани за туристи в златната възраст 55+. Всяка година ние средно продаваме повече от 20 000 самолетни и 22 000 автобусни седалки. Също така, от голямо значение за нас са и осъществените ни групи в екзотични дестинации, които са над 400.

 

Можем смело да се похвалим с множество отличия като „Туроператор за изходящ туризъм на 2018 г.“ от туристическото изложение „Ваканция & SPA Expo”, както и престижните медали от международната организация ICERTIAS за туристическа агенция в България с най-високо качество, най-добро съотношение цена-качество, превъзходно обслужване и отлично отношение към клиентите. Най-големият офис на агенцията на бул. Дондуков е отличен с най-висока оценка за качество на обслужването (91,5 %) след проведено проучване на International Service Check.

 

Сред най-големите награди за нас са положителните отзиви на нашите клиенти и постигнатия висок клиентски рейтинг в електронните канали и социалните мрежи. Над 10600 са нашите редовни клиенти, на които държим най-много и се стараем винаги да удовлетворяваме.

 

За да предоставяме множество качествени и разнообразни туристически програми, през годините изградихме успешно сътрудничество с повече от 3500 партньори в страната и чужбина. За нас е чест да сме и основен партньор на Bulgaria Air, Wizz Air и Turkish Airlines в някои от ключовите направления на българския пазар. Специални благодарности искаме да изразим и към туристическите агенции, които години наред ни се доверяват в обслужването на техните клиенти, които към днешна дата надхвърлят 800 на брой.

 

 

През годините „Бохемия“ е отпечатала над 80 издания каталози със среден тираж над 10 000 копия, а нашите специалисти са организирали над 100 презентации за партньори и са посетили над 500 туристически изложения и международни конференции. Сред рекордите ни са и над 3000 туристи заминали за чужбина с „Бохемия“ в рамките на един ден през 2009 г., както и над 600 записани туристи за наши програми в рамките на един ден през 2019 г. „Бохемия“ е и 20-годишен партньор на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за развитие и подкрепа на бъдещи кадри в сферата на туризма.

 

Благодарим Ви за доверието! За нас е огромно щастие да сбъдваме Вашите туристически мечти!

 

Ако искате да ни поздравите за празника, качете снимка с кратък текст за Вашето най-хубаво пътуване с „Бохемия“ в нашата Facebook група за пътешественици „Пътувай на воля“! Влезте в групата ТУК!