Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

BABOO ПРЕДЛАГА ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ СОФИЯ ДО ЖЕНЕВА И НИЦА!

01.07.2008 г.

Единствената швейцарска независима авиокомпания Baboo в България вече свързва София с Женева чрез директен полет и София с Ница чрез бърза връзка. Бързо развиващата се регионална авиокомпания предлага качествен продукт и изключително обслужване на конкурентни цени. Полетите София-Женева ще са в понеделник, сряда и петък.

Женева е вторият по големина град и финансов център на Швейцария. Много от

международните организации са изградили своите централи в него и допринасят за мултикултурното му развитие. Женева не означава просто града Женева: самолетът може да бъде сменен с влак за минути. На всеки десет минути, влак отпътува за някъде в Швейцария - градът е само на 35 минути от Лозана, 1 час и 45 минути от Берн и 2 часа и 35 минути от Цюрих. Женева е близо до главните туристически центрове във Vaud и Valais Cantons и до френските Алпи, Савой и Лион.

Ница е също известна като "Nissa la Bella" - "Красивата Ница". Ница се намира на Френската Ривиера - любима туристическа атракция на посетители от целия свят. От Монако до Кан и Сен Тропе, Ривиерата е известна с прекрасните си стари градове и пристанища. Ривиерата е популярна сред любителите на шопинга, които обичат контраста между луксозните бутици и магазините с традиционни, ръчно изработени подаръци.