Офиси
0700 14 007
Вход за клиенти
Блог
ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
ХОТЕЛИ
Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Потвърдени дати
Календар
Празници
55+
Италия
Испания
Гърция
Чехия
Македония
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
ПОЧИВКИ В ИТАЛИЯ
ПОЧИВКИ В ИСПАНИЯ
ПОЧИВКИ В ГЪРЦИЯ
ЕКЗОТИКА
ШОТЛАНДИЯ
ИРЛАНДИЯ

Шанхай

Шанхай, Китай

Един от 4-те градове със статут на провинция в Китай, Шанхай е сред най-добре развитите търговски, индустриални и финансови центрове в страната. В същото време привлича милиони посетители с добре изградената си туристическа инфраструктура и изобилие от атракции.

Шанхай се намира в централната част на Източен Китай, при вливането на р. Яндзъ в Източнокитайско море. Той е най-големият град в страната по население, като в пределите си включва над 23 милиона жители.

Шанхай е космополитен град, в който умело се съчетава технологичен напредък и модернистичност с вековни традиции, паметници на местна култура и исторически обекти. Основните атракции в града са телевизионната кула, наречена още „Перлата на изтока“ (3-та по височина в света), зоната „Пудонг“, Шанхайският музей, Храмът на Буда, търговската улица "Nanjing Lu", градината "Ю Юан" и други. Докато сте в Шанхай можете също така да посетите и интригуващата фабрика за коприна или да се насладите на някоя от известните акробатични шоу програми.

Шанхай има една от най-големите автобусни мрежи – градският транспорт поддържа над 1000 автобусни линии.

Екскурзии и почивки до Китай »