Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Офиси и контакти
БЪЛГАРИЯ
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
55+
Гърция
Испания
Италия
Португалия
Чехия
Германия
Турция
Дубай и Абу Даби
Египет
Доминикана
Сърбия
Северна Македония
Русия
Мароко
Почивки със собствен транспорт
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПРЕДКОЛЕДНИ ЕКСКУРЗИИ
НОВА ГОДИНА
ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ
ШВЕЙЦАРИЯ
ПОЛША
ШРИ ЛАНКА
55 +
МАЛДИВИ
КУБА
ЯПОНИЯ
БЪЛГАРИЯ

Янгшоу

Китай

Янгшоу е град със статут на префектура в Китай, намиращ се в източната част на страната, провинция Дзянсу. Разположен е на северния бряг на река Яндзъ. Големият канал на Китай, известен още като Джингханг, пресича префектурата от север на юг. Населението на цялата област е 4,4 млн. жители.

 

Градът е заобиколен от скалисти карстови и варовикови планини, които предлагат запомнящи се атракции. Водната пещера се намира на около 6 км. от центъра на Янгшоу и има зали на три нива във вътрешността си, както и много подземни реки. В непосредствена близост е “Лунният хълм”, който представлява планинско възвишение с огромна дупка в средата, направена сякаш, за да процежда лъчите на лунния диск.

 

Туристическа забележителност е и дългото западно езеро, което криволичи през западните граници на Янгшоу и е много живописно място с плачещи върби по брега и тераси с беседки на всеки ъгъл. Около езерото има огромен парк, в който се намират няколко атракции: Пагодата на лотоса, “Малката златна планина” и платформата за риболов.

Екскурзии и почивки до Китай »