Офиси
0700 14 007
Вход за клиенти
Блог
ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
ХОТЕЛИ
Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Потвърдени дати
Календар
Празници
55+
Испания
Италия
Гърция
Чехия
Македония
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
ВАКАНЦИОННИ ПРОГРАМИ 2018
ЕКЗОТИКА
МАРТЕНСКИ ПРАЗНИЦИ
ВЕЛИКДЕН
МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ

Нова година в Париж - със самолет, обслужване на български език! Отстъпки за ранни записвания!

Гарантирани цени и места!

София – Париж – Дворецът "Версай" – Париж – замъкът Фонтенбло – Барбизон – Париж – София

В момента няма свободни места.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
СофияПариж

Отпътуване в 18.20 ч. от Терминал 1 на летище София с полет на авиокомпания „Wizz Air“ за Париж. Пристигане в 20.30 ч. на летище Буве. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

2
Париж

Закуска. Панорамна обиколка на Париж с екскурзовод на български език: Парижката "Света Богородица" – едно от най-великолепните постижения на готическата архитектура; Латинският квартал и Сорбоната; Пантеонът, превърнат в мавзолей за „великите хора от епохата на Френската революция“; Домът на инвалидите; Люксембургската градина с Люксембургския дворец, където сега заседава Сенатът; площад „Конкорд“, на който за пръв път е издигната гилотината; Мадлената, построена в стил гръцки храм; Гранд Опера; площад „Вандом“; булевард „Шан-з-Елизе“; Триумфалната арка; площад „Трокадеро“ и Айфеловата кула. Свободно време – необходимо е ползване на градски транспорт. По желание посещение с екскурзовод на български език на Лувъра – най-големият музей на изкуствата в Европа, чиято най-прочута творба без съмнение е „Мона Лиза“ на Леонардо да Винчи – необходимо е ползване на градски транспорт. По желание и предварителна заявка – празнична новогодишна вечеря (по оферта, предложена допълнително в нашите офиси). Нощувка.

3
ПарижДворецът "Версай"Париж

Закуска. Свободно време в Париж – необходимо е ползване на градски транспорт или туристическа програма по желание: полудневна екскурзия до двореца „Версай“ – дворецът на Краля Слънце Луи ХІV – Големите апартаменти и огледалната зала. Разходка в градините на замъка (при хубаво време). По желание разходка с панорамно корабче по Сена около историческите острови Ла Сите, на който е основан Париж през 3 в. пр. Хр., и Сен Луи – по-малкият от двата острова, създаващ почти провинциална атмосфера и спокойно място за разходка – необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.

4
ПарижПариж

Закуска. Свободно време в Париж – необходимо е ползване на градски транспорт или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до замъците по Лоарате  с посещение на замъка „Шенонсо“ – един от най-романтичните замъци, живописно стъпил на двата бряга на река Шер, построен в края на 15 в., и посещение на замъка „Шеверни“, построен в периода 1625–1634 г. Нощувка.

5
Парижзамъкът ФонтенблоБарбизонПариж

Закуска. Свободно време в Париж – необходимо е ползване на градски транспорт или туристическа програма по желание: екскурзия с местен екскурзовод до замъка „Фонтенбло“, построен през 12 в., и посещение на Барбизон, известен като селището на художниците. Нощувка.


6
ПарижСофия

Закуска. Напускане на хотела (багажът се оставя в стая за багаж в хотела). Свободно време в Париж – необходимо е ползване на градски транспорт. Трансфер до летище Буве. Отпътуване за България в 21.00 ч. с полет на авиокомпания „Wizz Air“. Пристигане в София (Терминал 1) на в 00.45 ч.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Голям салонен багаж до 10 кг с размери 56/45/25 см (в двете посоки) на турист
64 лв.
Чекиран багаж до 23 кг (в двете посоки) на турист
154 лв.
Чекиран багаж до 32 кг (в двете посоки) на турист
194 лв.
Посещение на Лувъра с местен екскурзовод на български език (с включена такса резервация и входна такса) на турист при минимум 20 туристи. Максималният брой туристи по тази услуга е 24. Моля, резервирайте услугата своевременно!
75 лв.
Посещение на двореца "Версай" с местен екскурзовод на български език (с включена такса резервация, входна такса за двореца (без градините) и транспорт) на турист при минимум 20 туристи. Максималният брой туристи по тази услуга е 30. Моля, резервирайте услугата своевременно!
от 26 г.
129 лв.
от 3 г. до 25 г.
104 лв.
Целодневна екскурзия до замъците по Лоара (без включени входни такси) на турист при минимум 25 туристи
149 лв.
Посещение на замъка "Фонтенбло" и Барбизон с местен екскурзовод на български език (без включени входни такси) на турист при минимум 25 туристи
99 лв.
Разходка с корабче по р. Сена на турист при минимум 20 туристи
30 лв.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет и летищни такси София - Париж - София на авиокомпания "Wizz air" с включен малък ръчен салонен багаж с размери 42/32/25 см
Трансфер летище - хотел - летище
5 нощувки със закуски в избрания хотел "Ibis Paris La Defense Centre" *** / "Paris Neuilly" **** или подобни в Париж
Панорамна обиколка на Париж с местен екскурзовод на български език
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Водач-екскурзовод от България
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Голям салонен багаж до 10 кг с размери 56/45/25 см
Чекиран багаж до 23 кг или 32 кг
Посещение на Айфеловата кула (17 EUR за 1-ви, 2-ри и 3-ти етаж)
Разходка с корабче по р. Сена
Посещение на Лувъра с местен екскурзовод
Посещение на двореца "Версай" с местен екскурзовод
Целодневна екскурзия до замъците по Лоара
Входна такса за замъка "Шенонсо" (13 EUR) и замъка "Шеверни" (10,5 EUR)
Входна такса за градините на двореца "Версай" (9 EUR)
Празнична новогодишна вечеря (по оферта предложена допълнително)
Доплащане за слушалки по време на посещението на Лувъра (3 EUR)
Доплащане за слушалки по време на посещението в двореца "Версай" (3 EUR)
Ползване на стая за багаж в хотела за последния ден преди отпътуването за България (5 EUR на багаж)
Входни такси за музеи, обекти и прояви и разходи за градски транспорт
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
За да посетите Лувъра и Версай с местен екскурзовод, е необходимо да заявите тези услуги при сключване на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителна резервация и има ограничение в максималния брой туристи в група.
Ако не заявите навреме допълнителната услуга за Версай и местата в групата вече са изчерпани, Ви предлагаме транспорт до Версай срещу доплащане от 89 лв. Закупуването на входния билет за двореца остава за сметка на туристите и посещението на двореца е индивидуално.
Туристическата програма се осъществява на български език.
Часове на полета: W6 4321 29 декември 2016 г. Тръгва от:София - Терминал 1 (‏SOF) 18:20 ч. Пристига в: Париж Бове (‏BVA) 20:30 ч. W6 4322 03 януари 2017 г. Тръгва от: Париж Бове (‏BVA) 21:00 ч. Пристига в:София - Терминал 1 (‏SOF) 00:45 ч.
Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
ХОТЕЛИ *** ПО ПРОГРАМАТА:
Хотел “Ibis Paris La Defense Centre” *** - http://www.accorhotels.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml (в квартала Дефанс и в близост до порта „Майо” – метро спирка “Esplanade de la Defense” на линия 1 на метрото)
ХОТЕЛИ **** ПО ПРОГРАМАТА:
Хотел “Paris Neuilly” **** - http://www.hotel-paris-neuilly.com/uk/hotel-luxe-site-officiel.php (в близост до порта „Майо”, Конгресния център и булевард „Шан-з-Елизе” – метро спирка “Pont de Neuilly” на линия 1 на метрото)
Часово време: България 12 ч. Франция 11 ч.
Екскурзията се провежда при минимум 30 записани туристи.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Още екскурзии за Франция »