Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
БЪЛГАРИЯ
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Гърция
Португалия
Турция
Северна Македония
Сърбия
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ПРЕДКОЛЕДНИ ЕКСКУРЗИИ
КОЛЕДА
НОВА ГОДИНА

Нова година 2023 в Кушадасъ, Турция с автобус от В.Търново - 4 нощувки

Кушадасъ

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ
Указаните цени са за цялата стая.
ОПИСАНИЕ:

НОВА ГОДИНА 2023 ТУРЦИЯ  „Плати 30% депозит при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“. Кампанията е валидна за резервации направени до 30.10.2022.

ОПИСАНИЕ / ТРАНСПОРТ:

Условия за пътуване по програмата за Кушадасъ с 4 нощувки:

 • От Велико Търново, Габрово, Казанлък и Стара Загора.
 • от Русе при мин. 20 човека - доплащане: 25 лв на човек.
 • Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от В. Търново в 20:00 ч.
  • Връщането от Кушадасъ в 10.00.
  • Продължителността на пътуването е около 16-18 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • В пътуването е включен транспорт с ферибот на Дарданелите, като качването на същия е в съответствие с техническата възможност и работните часове на плавателното средство.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.
  • * През зимния период между България и Турция има часова разлика +1 час.

   ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:

   НОВА ГОДИНА 2023 В ТУРЦИЯ, АВТОБУСНА ПРОГРАМА

   УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.10.2022 от КАМПАНИЯТА „Плати 30% депозит при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.
   1. Плащания:
   1.1 Депозит в размер на 30% от пакетната цена.
   1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуванe.

   2. Анулационни срокове:
   2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
   2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30% от пакетната цена.
   2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
   2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

   УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

   • отстъпките за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.
   • Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

    Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

    Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

    • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
    • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
    • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.
    • Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
     Визов режим: няма изисквания за визи.

     Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

      Такса гориво: 

      • Обявените цени са калкулирани на база 2.50 лв. за 1 литър.
      • При увеличение на цената на горивото до 9,99% спрямо базовата цена, няма да се начислява горивна такса. 
      • При увеличение равно или надвишаващо 10% спрямо базовата цена ще бъде въведена горивна такса.
      • При увеличение на цената на горивото от 10 % до 19,99 % спрямо базовата цена, размерът на горивната такса на турист за пътуване по тази програма ще бъде 10.00 лв. 
      • На всяко следващо увеличение на горивото с 10% спрямо базовата цена, сумата се мултиплицира.
      • Права на потребителите:
       Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
       При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
       При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
       Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

       Общи условия:
       Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
       Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
       При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
       При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
       Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
       Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
       Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
       Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
       Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
       Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
       Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
       Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
       При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
       Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
       Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

       ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13062210000758/от 03.06.2022 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/80553333

       В ЦЕНАТА СЕ ВКЛЮЧВА:
       Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
       4 нощувки в хотел по избор
       Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
       Представител на ТО по време на пътуването
       Багаж до 20 кг. на човек, разпределен в максимум 1 куфар
       Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
       В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВА:
       Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 15 лв
       Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
       Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 30 лв
       Новогодишна Гала вечеря само за хотелите, където е упомената като задължителна
       Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси
       ПРОГРАМА:
       Ден 1

       Отпътуване от Велико Търново в 20.00 ч. на 28.12.2020 г.       Ден 2

       Настаняване в хотела . Свободен ден и възможност за включване в допълнителни екскурзии. Нощувка.       Ден 3

       Свободен ден и възможност за включване в допълнителни екскурзии. Нощувка.       Ден 4

       Свободен ден и възможност за включване в допълнителни екскурзии. Нощувка.       Ден 5

       Свободен ден и възможност за включване в допълнителни екскурзии. Нощувка.       Ден 6

       Закуска. Отпътуване за България в 10.00 ч.

       Още почивки в Турция »