Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ОФЕРТИ за МОРЕ
ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

Почивка в СЪРБИЯ - АТОМСКА БАНЯ, 3 нощувки със закуски, обеди и вечери в хотел "Vujan"*** - отпътуване от София с автобус!

София – Ниш – Атомска баня – Чачак – Атомска баня – Чачак – Атомска баня – София

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ
22.08.2024 г.
445 лв.
26.09.2024 г.
445 лв.
24.10.2024 г.
445 лв.
21.11.2024 г.
445 лв.
ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
СофияНишАтомска баня
~340 km

Отпътуване от София в 7.00 часа от автогара "Сердика" по маршрут Калотина - Ниш. Кратка пешеходна разходка в центъра на Ниш: Площадът на Освобождението с паметника на освободителите на града; Нишката крепост; пешеходната улица "Обреновичева", Казанджийското сокаче. Свободно време. Отпътуване за Атомска баня. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

2
Атомска баняЧачакАтомска баня
~40 km

Закуска. Отпътуване за Чачак и пешеходна разходка в центъра на града: площад "Свобода", църквата "Св. Георги", музея на Чачак, часовниковата кула. Връщане в Атомска баня. Обяд. Свободно време за ползване на балнеолечебни процедури. Вечеря. Нощувка.

3
Атомска баняЧачакАтомска баня
~55 km

Закуска. Свободно време за балнеолечебни процедури, или по желание и предварителна заявка - полудневна екскурзия до Овчарско-Кабларската клисура. Посещение на манастира "Въведение". Разходка с корабче по езерото Меджувършие до манастира "Св. Никола". Връщане в Атомска баня. Обяд. Свободно време за балнеолечебни процедури. Вечеря. Нощувка.

4
Атомска баняСофия
~340 km

Закуска. Свободно време за балнеолечебни процедури. Освобождаване на стаите, обяд и отпътуване за България. Пристигане в София на автогара "Сердика" вечерта.

НАСТАНЯВАНЕ
Двойна стая със спалня
включено в цената
Двойна стая с отделни легла
включено в цената
Двойна стая за комбиниране
включено в цената
Дете до 7 години с двама възрастни в двойна стая
-170 лв.
Допълнително легло в двойна стая (възрастен)
включено в цената
Единична стая
+120 лв.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Полудневна екскурзия до Овчарско-Кабларската клисура, вкл. разходка с корабче по езерото Меджувършие, при минимум 10 записани туристи
55 лв.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт с туристически автобус
3 нощувки със закуски, обяди и вечери в хотел "Vujan" в Атомска баня
Посещение на Ниш и Чачак
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Евроинс"
Водач от България
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Медицински преглед и медицински изследвания
Лечебни процедури по лекарско предписание
Ползване на плувен басейн (510 сръбски динара на ден - заплащат се на рецепция), подводен масаж (1080 сръбски динара), бисерна вана (960 сръбски динара), лекарски преглед (2500 сръбски динара), ултразвуков преглед (3000 сръбски динара)
За лица над 64 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ
София
Автогара Сердика
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи!
Валутен курс: 1 евро = 117 сръбски динара
Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.
Горивни такси при увеличение на цената на горивото: Цената на дизеловото гориво е определена на база 2.50 лв за 1 л. При увеличение на цената на горивото - до 9,99%, компанията ще поеме увеличението на свой собствен риск. При увеличение на цената на горивото - равно или надвишаващо 10%, компанията си запазва правото да въведе горивна такса. При увеличение на цената на горивото от 10 % до 19,99 % спрямо посочената база, размерът на горивната такса на турист за пътуване по тази програма ще бъде 4.00 лв. На всяко следващо увеличение на горивото с 10%, сумата съответно се мултиплицира.
Атомска баня се намира в подножието на две планини - Буковик и Вуян, в югозападната част на област Шумадия. Малкият курорт е скътано в басейна на река Баня, в спокойна местност с изобилие от зеленина. Тук бликат най-силно радиоактивните минерални води в Сърбия, с подходящи качества за третиране на различни заболявания. Курортът предлага отлични условия за отдих.
Минералните води в Атомска баня действат благоприятно за лечение на хронични гастрити, функционални нервни разстройства, определени форми на ревматизъм (възпалителни и дегенеративни), множествена склероза, заболявания на храносмилателната система, периферните кръвоносни съдове.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Процедурите с минерална вода в Атомска баня НЕ са подходящи за хора, страдащи от някое от следните заболявания: остра психоза, лечение на зависимости, остри инфекциозни заболявания, последвани от фебрилно състояние; активни и развиващи се форми на белодробна и извънбелодробна туберкулоза; диабетна кетоацидоза; злокачествени заболявания във фаза на активно онкологично лечение; имуносупресивна терапия след трансплантация на клетки, тъкани или органи, т.е. през първите 12 месеца след трансплантация на хемопоетични клетки; деменция; активна фаза на ревматични заболявания; нестабилна ангина пекторис; рефрактерна сърдечна недостатъчност; злокачествена хипертония; флеботромбоза на дълбоки вени на краката; флеботромбоза; имобилизация, възпрепятстваща рехабилитацията.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Още екскурзии за Сърбия »