Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Специални услуги

-        Traveller BeFlex – бъди гъвкав – 10% от основната цена на пътуването

Възможност за смяна на датата на отпътуване по същата програма или отмяна на пътуването без неустойка до 35 дни преди първоначално избраната дата. При смяна на датата не се заплаща неустойка, но е необходимо да бъде заплатена разликата в основната цена и допълнителните услуги, ако има такава. При отмяна на пътуването „Бохемия“ възстановява стойността на пътуването под формата на ваучер за пътуване с валидност 1 година, който се издава на първия работен ден след отмяната на пътуването. Ваучерът  не може да бъде осребряван.

*Стойността на услугата BeFlex не се възстановява, освен в случай на анулация от страна на туроператора. Услугата може да бъде добавена в резервацията само при нейното създаване. Услугата не се комбинира с отстъпки за група или минигрупа.

 

-        Traveller MultiFlex – бъди по-гъвкав – 20% от основната  цена на пътуването

Възможност за смяна на избраното пътуване с друго от предложените в bohemia.bg или отмяна на пътуването без неустойка до 35 дни преди първоначално избраната дата. При смяна на програмата не се заплаща неустойка, но е необходимо да бъде заплатена разликата в основната цена и допълнителните услуги, ако има такава. При отмяна на пътуването „Бохемия“ възстановява стойността на пътуването под формата на ваучер за пътуване с валидност 1 година, който се издава на първия работен ден след отмяната на пътуването. Ваучерът  не може да бъде осребряван.

*Стойността на услугата MultiFlex не се възстановява, освен в случая на анулация от страна на туроператора. Услугата може да бъде добавена в резервацията само при нейното създаване. Услугата не се комбинира с отстъпки за група или минигрупа.

 

-        Traveller BeOnTime – бъди навреме – 20 лв. на турист

Тази услуга гарантира връщането в България навреме. Ако полетът на връщане закъснее с поне 1 час спрямо предварително обявеното разписание или бъде отменен, „Бохемия“ предоставя компенсация в размер на 200 лв. под формата на ваучер за пътуване с валидност 1 година. Ваучерът се издава в първия работен ден след пристигане на туриста в България.

*Стойността на услугата MultiFlex не се възстановява, освен в случая на анулация от страна на туроператора. Услугата може да бъде добавена по време на създаване на резервация или по-късно – до 7 дни преди датата на отпътуване.

 

-        Ексклузивна оферта 

Възможност за настаняване в хотел „Хемус“ 3* (без закуска) при пътуване по програми със сутрешни полети от София или полети за София, кацащи след 18 ч. Цена на нощувка: 35 лв. на турист в двойна стая без закуска; 50 лв. на турист в единична стая без закуска.

 

Тези специални услуги са активни за конкретни програми със самолет.