Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Тел Авив

Тел Авив, Израел

Неoспоримо Израел е една от водещите туристически световни дестинации. Един от най-съвременните и красиви градове в страната е Тел Авив. Градът е вторият по големина в Израел, с население, заедно с предградията му, над 3 милиона жители. Тел Авив е важен културен, образователен и архитектурен център. От 2003 година Тел Авив е включен в списъка на ЮНЕСКО като обект на световното наследство.

 

 

Голяма част от града е разположена на брега на Средиземно море. Плажната ивица на Тел Авив е на световно равнище и предлага първокласни услуги за своите гости. Тропическият климат е в пълен унисон с приятните плажни заведения, ресторанти и малки хотелчета, между които се промъква красива алея за разходки. Плажовете в града са с дължина около 15 километра и целогодишно се радват на много чуждестранни и местни посетители.

 

 

Тел Авив е модерният облик на Израел и един от най-важните бизнес центрове в страната. Тук са разположени най-големите бизнес сгради, търговски обекти и почти всички чуждестранни посолства в Израел. Възможността за международна търговия и приятният климат привличат много инвеститори всяка година и разрастват бизнес периметъра на града.

 

 

Въпреки че Тел Авив съществува само от 100 години, той е важен културен и образователен център. На територията на града се намира един от най-старите градове в Близкия изток – Яфо, който предлага богата гама от културно наследство. В Тел Авив се намира и един от най-големите университети за съвременни науки в стараната.

Екскурзии и почивки до Израел »