Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Торонто

Торонто, Канада

Един от най-колоритните градове в Канада, Торонто е известна дестинация за много туристи. Градът привлича много имигранти от съседни страни. Смята се, че почти 50% от жителите на града са родени извън пределите на държавата.

Град Торонто се намира в югоизточната част на Канада, на северозападния бряг на езерото Онтарио. Това е най-големият град в страната. Населението му наброява около 2.6 милиона души, а градската агломерация надхвърля 5.8 милиона жители.

Метрополитният град привлича множество туристи всяка година. Тъй като не се слави с дългогодишна история, повечето забележителности в Торонто са с модернистичен и културен характер. Един от емблематичните символи на града е замъкът Каса Лома. Други известни обекти включват: кулата СиЕн Тауър, търговският център Eaton Centre, Музеят Онтарио, Художествената галерия "Онтарио", паркът „Канадските чудеса“ в близост до езерото, както и Китайският квартал. Както вече беше споменато, градът е богат на имигранти от различни култури. В този смисъл, други етнически квартали също представляват интерес. Такива са гръцкият, италианският, португалският, индийският и други.

Екскурзии и почивки до Канада »