Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ

Хотели, които да изберете за престоя си в Дубай

Хотели, които да изберете за престоя си в Дубай

 

 

 

Да пътуваш означава да обичаш, да виждаш различното, далечното и непознатото. Чрез пътуването човек има възможността да се запознае с нови хора от целия свят, да научи любопитни неща или просто да се откъсне от ежедневието си и да се наслади на непозната култура.

 

По този начин, независимо дали се насочим към почивка или екскурзия, ние приемаме мястото, в което ще се настаним за нашия временен, нов дом. Затова не трябва да неглижираме нашия избор на хотел, а точно обратното - да търсим място, в което да се почувствате специални и да се отдадем на заслужен релакс.

 

С тази статия ще ви запознаем с част от хотелите ни в Дубай, които сме потбрали за вас  с отлично съотношение на цена, качество и локация.

 

 

Metropolitan Hotel Dubai 4*

 

 

Metropolitan Hotel Dubai е нашето най-ново предложение. Той е комфортен 4-звезден хотел с изключително удобна локация за нашите програми в Дубай, разположен на известния булевард Sheikh Zayed, в близост до спирка на метро и до емблематичния хотел Burj Al Arab. Този, ексклузивен за туристическа агенция „Бохемия“, хотел е идеално място за туристи, търсещи съвременен комфорт в сърцето на мегаполиса.

 

С елегантен и класически дизайн, стаите на хотела осигуряват комфорт през целия ви престой, независимо дали сте го избрали да отседнете за почивка или просто за удобно място, откъдето лесно да разгледате Дубай. На ваше разположение ще бъдат основен ресторант, италиански ресторант и английски пъб. Не на последно място на покрива на Metropolitan Hotel Dubai ще откриете освен невероятна гледка към Burj Al Arab и басейн подходящ за почивка и релакс.

 

 

А най-голямото предимство на хотела, от което имат възможност да се възползват само туристите на агенция „Бохемия“ е безплатно ползване на плажа на Habtoor Grand Resort 5* (JBR). Освен трансфер до плажа веднъж на ден, хотелът предлага шатъл до Dubai Mall и близкия Mall of the Emirates.

 


 

Premier Inn Dubai Barsha Heights 3*

 

 

Premier Inn Dubai Barsha Heights е нов и модерен тризвезден хотел с британски корени, разположен в квартала Barsha Heights. Както подсказва името, обслужването в хотела е първокласно. Дали това се дължи от комфортните легла, международната кухня, любезния персонал или самата атмосфера? Отговорът е, че всичко по малко допринася за атрактивността на това място.

 

 

В Premier Inn Dubai Barsha Heights 3* се предлагат още услуги, които привличат вниманието на гостите като освежаващ плувен басейн разположен на покрива, добре оборудвана фитнес зала и страхотен ресторант.

 

 

 

Flora Al Barsha Hotel At The Mall 4*

 

 

 

Flora Al Barsha Hotel At The Mall е четиризвезден хотел, разположен в непосредствена близост до една от най-известните атракции на Дубай – Ski Dubai част от Mall of the Emirates.

 

 

Flora Al Barsha Hotel At The Mall предлага просторни стаи на гостите си, които предоставят комфорт и да отговорят на всички ваши ежедневни предпочитания.

 

 

 

Elite Byblos Al Barsha 5* 

 

 

 

Elite Byblos Hotel Al Barsha е добре вече познат на нашите туристи градски хотел с категория петзвезди. Отличава се с първокласното си местоположение в квартала Al Barsha до Mall of the Emirates - една от най-желаните локации за бизнес и отдих в региона.

 

 

Просторните и комфортно обзаведени стаи на Elite Byblos Al Barsha са идеалното място за вашия престой в Дубай.

 

Това е само една малка част от атрактивните ни предложения за настаняване, които предлагаме по нашите туристически програми в Дубай. С тези хотели и услугите, които предлагаме по време на вашия престой ви показваме, че може да се насладите на лукса на една от най-популярните дестинации днес - Дубай и то на достъпни цени!

 

Резервирайте сега вашата екскурзия или почивка в Дубай! Разгледайте всички програми ТУК!